carlo270 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 raid nocturn,carlo270,dragonu si dan,am plecat aiurea la colindat prin oras initial la un suc in romana dupa care ajunsi in romana ne-am sucit apucand spre militari,trezind pe cineva si evident starnind caiini dupa noi...ajunsi in final in dr.taberei unde ne-am facut poze cu etx-ul lui remu1...care evident dormea cu gaze fasaite la ora aia...unu si ceva...haha....am ajuns dupa asta la omv langa udriste unde am mancat si am baut fiecare ce a vrut dar fara alcohoale...dupa care alta bazaconie eu am dat tonul la clatitele de pe bd dacia...in intersectie pe dragon il apuca cheful dat po roata il vede militia si pana sa se gandeasca ei sa ne opreasca ne-am facut disparuti...hahaha.poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 si ti se pare amuzant?.ca mie nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 si ti se pare amuzant?.ca mie nu... normal k nu ai fost cu noi k sa-ti para tie amuzant.am vrut sa ii luam motoreta sa ne plimbam toata noaptea si dimineata sa ii dam mms cu poza de la kilometraj sa aibe soc.evident ca motoreta o parcam dimineata cand o aduceam invers...hhaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 bine ca a aflat omu de intentziile voastre!!1 o sa lege cainii de ea de acum inc-olo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 normal k nu ai fost cu noi k sa-ti para tie amuzant.am vrut sa ii luam motoreta sa ne plimbam toata noaptea si dimineata sa ii dam mms cu poza de la kilometraj sa aibe soc.evident ca motoreta o parcam dimineata cand o aduceam invers...hhaaa asa k vorba la melodia aia ...N-AI FOST ACOLO,vezi bug mafia bine ca a aflat omu de intentziile voastre!!1 o sa lege cainii de ea de acum inc-olo!!! n-are caini da cred k-are pisici.oricum pana la urma s-a trezit si el,cand noi am vrut sa plecam.dupa care am crezut ca va verni cu noi la tura in oras dar era atat de somnoros incat nu putea sa dezlege roata.remu1 ti-am comis-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate