IceLord Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Ahoi! Am reusit sa ajung la intalnirea asta cu greu desi stau la 80 de km de locatie! O intalnire mica intr-o zona pitoreasca dar cu preturi cam mari, dar la intrare primire ca la carte (palinca) si un gulas din partea casei! Ceva poze pentru curiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Ahoi!Am reusit sa ajung la intalnirea asta cu greu desi stau la 80 de km de locatie! O intalnire mica intr-o zona pitoreasca dar cu preturi cam mari, dar la intrare primire ca la carte (palinca) si un gulas din partea casei! Ceva poze pentru curiosi Si era sa nu-ti ajunga motorina pt 80 km? Lasa jinarsu si strange bani de combustibil.. Ca pana la Gilau cu ce ajungi? Cu maxi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Pare ca a fost dragut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 Si era sa nu-ti ajunga motorina pt 80 km? Lasa jinarsu si strange bani de combustibil.. Ca pana la Gilau cu ce ajungi? Cu maxi? Ahoi! Se pare ca pe acolo nu ajung, in plus pe 29 mai trebuie sa merg la o nunta! Mesaj completat Pare ca a fost dragut. Ahoi! Locatia e foarte frumoasa si intalnirea a fost mai retrasa, fara asa mare tam tam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Mda restrans dar fain desi am ajuns acolo numai sambata seara. Oameni buni, atmosfera ok bere cat China Am auzit ca apararut noua Dacie cu geam superior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 25, 2010 Autor Share Postat Mai 25, 2010 Mda restrans dar fain desi am ajuns acolo numai sambata seara. Oameni buni, atmosfera ok bere cat China Am auzit ca apararut noua Dacie cu geam superior Asta-i decapotabila desigur prelucrata la intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate