Sari la conținut

crazyzly

Membru
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de crazyzly

  1. Nu are nimeni informatii relevante?
  2. Salutari, ma intereseaza si pe mine starea actuala a drumului intre: 1. Ramnicu Valcea - Slatina 2. Slatina - Caracal - Bechet sau 3. Slatina - Craiova - Bechet. Daca stie careva, va rog sa-mi spuneti.
  3. Pentru putin. Ma bucur ca ai gasit informati utile. Cu ce fel de baterie ti-ai schimbat cea veche? Te intreb, pt. ca acum cateva zile am vrut sa-mi pornesc motorul, dar bateria nu a facut fata. Atunci am observat ca era o baterie slaba: producea un curent de pornire de 105A si i-mi trebuia (conform bateriei din fabrica ytz14s) 230A. Nici nu m-am mirat ca nu vroia sa porneasca. Maine vine bateria cea noua: un Toplite.
  4. Salut, vad ca traiesti in Birmingham. Merita sa verifici un site ( http://www.deauvilleuk.org/forum/ ) unde este o comunitate destul de mare de posesori de Deauville. Este acolo un site conex ( http://robdavistelford.co.uk/webspace/deauville/ ) care e administrat de catre un mecanic care se pricepe destul de ok. Multe informatii utile am gasit si eu acolo. Numai bine!
  5. Salutari. Am nevoie de un contact pentru un BMW F650 ST, partea electrica. Ma poate cineva ajuta? ASfalt uscat!
  6. Salutari. Am nevoie de un contact pentru un BMW F650 ST (sau pentru un Aprili9a Pegasso 650), partea electrica. Ma poate cineva ajuta? ASfalt uscat!
  7. Si mai ti minte in ce stare era acel kit? Ma refer aici la contactori ce se ard sau se murdaresc. » Post actualizat in 05 Oct 2018 06:44 Salutari, am schimbat kitul, am reintrodus pompa in circuit, am incercat. Functioneaza perfect. Pentru cei care sunt sau vor fi in aceasta situatie, recomand acest kit care costa cam 10% din valoarea pompei de benzina original. Necesita un pic de munca usoara desuruband 3 suruburi, o lipitura, insuruband cele 3 suruburi si e gata. Bafta si asfalt uscat!
  8. Salutare Tuturor! Am nevoie de parerile Voastre in legatura cu pompa de benzina/modul de functionare a pompei la motorul mentionat din titlul topicului. (Va rog cei care cred ca "stiu totul mai bine decat celalalt" sa-si pastreze parerea) Totul a inceput cand s-a oprit motorul pe o autostrada in strainatate. Nu m-am panicat, stiam ca am alimentat recent, deci nu e problema lipsei de combustibil ci a pompei de benzina. Am scos din circuit adica am legat direct furtunul de benzina din carburatoare la filtrul de benzina. Am reusit sa parcurg fara nici o problema cam 1000 km pana acasa dar nu vroiam sa circul fara sa functioneze deci am decis ca incerc sa rezolv problema. Am aflat ca exista un kit de reparatie pentru pompa de combustibil ceea ce costa cam 10% cat pompa intreaga. Am comandat, am montat. Prima data cand am montat, nu am legat in circuit ci am incercat doar daca am facut o treaba buna; si am facut: pompa a functionat, s-a auzit cum pompeaza si s-a si simtit cum trage (aer in cazul in care nu am montat furtunul de benzina). Cand am accelerat, pompa tragea mai repede aer si cand am revenit in relantin, pompa tragea constant mai incet. Dupa ce am legat in circuit, pompa tragea periodic benzina si nu pot sa-mi dau seama daca functioneaza in parametri normali sau nu (cert e ca inca nu am reusit sa incerc remontat in circuit). Sper ca am fost destul de clar in descrierea situatiei. In acest caz as avea nevoie de parerile voastre. Multumesc anticipat! Asfalt uscat.
  9. Sunt locuri faine in vaile prin jurul Borsecului...racoare, parau de munte... ce trebuie mai mult??? Capitala....numai capitala exista pt. tine, renucs? Da' mai deschide-ti unghiul de vedere, altfel ramai asa cum esti acum!
  10. Daca vrei sa ocolesti Tg. Muresul pe la Acatari, nu i-ti recomand, drumul fiind valurit, nu va fi foarte ok cu un Marauder. Eu acolo am trecut cam doua saptamani cu un BMW F650 si nu mi-a placut de loc (F650-ul e un pic mai unalt de cat Marauder-ul). Ai sa castigi acolo cam 10 minute... I-ti mai recomand Mediasul, orasul vechi, proaspat renovat. Satul din jud. Brasov, Viscri, un sat super pus la punct. (de pe E60 se coboara la Bunesti, cam 25 km). In Tg. Mures ti-as recomanda iarasi cetatea, un loc super fain pt un pic de relaxare, o cafea, o plimbare mica. In Racos sa mergeti si la coloanele bazaltice, nu prea departe de craterul vulcanului, mai ales ca este si un lac acolo cu o apa aproape asa de limpede ca si apa din lacul Ochiul Beiului. Cheile Nerei... super fain loc, campati acolo, e o atmosfera superba!!! Recomand. Colegul din Resita poate sa spuna mai multe despre asta, cred. Merita sa mergeti si pana la Oravita sa vedeti teatrul lui Eminescu, e o minatura a teatrului din Viena. Recomand! Ar fi fain sa ajungeti si la Dunare, la chipul lui Decebal, Cazanele, etc. Si eu ma gandesc la o tura de la Bazias pana in Delta. Poate poti sa-mi spui si tu niste pareri in legatura cu ruta pe malul Dunarii (unde se poate, normal). Concediu placut!
  11. De acord 100%. Patit si invatat pe propria piele.
  12. Salutari! Update (cam tarziu) la problema mea, ca sa invete si alti nu numai eu. Am rezolvat scurgerea uleiului prin: - montare semeringuri ALLBALLS (si ulei si praf) - schimbare cuzineti (toate cele patru la cele doua tuburi) cu OEM Si cam atat. Mersi de sfaturi, pareri, critici. Numai bine va doresc.
  13. Multumesc Doru1900 pentru linkul lui Cesar! La F650 nu sunt posibilitati de reglaj preload, rebound, compresia. Oricum sunt informatii utile pt.mine.
  14. ia o carte si citeste.... cum functioneaza amortizorul si de ce. poate o sa stii pe toate
  15. Mersi de info. Am sa verific si acela. Dar inainde de a schimba simeringurile nu am avut probleme cu curgerea uleiului. Din aceasta cauza sper sa nu fie nici o problema cu cuzinetii numai ci simeringuri.
  16. Fiziflash, nu m-as baga in situatii in care stiu ca nu pot face fata. La amortizor, care tot e o piesa complexa, vazand tutoruale si citind manualul motocicletei, am avut curajul sa ma bag. Dar ceva nu asa a iesit cu am gandit si am apelat la motociclism.ro Mersi ca ma incurajezi. Bine ca mai sunt unii ca tine, cei ce incurajeaza omul care nu stie dar vrea sa stie. Asa si am sa fac: desfac, refac, ma uit, iar desfac iar refac, etcetc pana cand va fi ok.
  17. Mai Doru1900, tu stiai toate aceste lucruri cand te-ai nascut? Vorbesti de parca tu esti cel mai bun expert, ce repara telescoape! Da, e adevarat, pentru mine amortizorul e o taina. Stiu, ca uleiul are drumul lui in tub si in afara ei. Recunosc ca altii se pricep mult mai bine la amortizoare decat eu. Am deschis acest subiect pentru ca sa spuneti pareri, eventual sa ma ajutati cu niste sfaturi, nu ca sa-ti ascult parerea, daca pentru unii va fii sau este o taina amortizorul! » Post actualizat in 23 Jan 2016 17:38 Si i-ti multumesc ca ai mentionat si piesele acelea. Iar am invatat ceva.
  18. si crezi ca si acela are rol in scurgerea uleiului?
  19. Atasez schita cu partea de jos (pahar) al telescopului. Te rog sa-mi specifici, la care parte (nr.) te-ai gandit Geo_ZGA cand ai scris cuzineti si la care parte (nr.) teai gandit Doru1900 cand ai mentionat bucsi. Sper sa se vada schita: 4=simering pt. ulei 6=simering pt. praf
  20. la ce fel de bucsi te referi? E vorba de simeringuri... » Post actualizat in 23 Jan 2016 08:48 Pentru mine e important sa-mi rezolv aceasta problema. De aceea am cumparat un set de ALLBALLS si un set de SKF. Am sa incerc. Si daca nici acestea nu vor fi bune, ramane OEM-ul. AM sa incerc prima data ALLBALLS. Daca e bun, o sa am o pereche de SKF de vanzare. Si nu merg pe parerile vanzatorilor mai degraba conteaza parerile celor care s-au mai intalnit cu aceasta problema.
  21. Am intrebat de simeringurile SKF, dar sunt de 1000 de feluri: cu buza, fara buza, cu arc dublu sau simplu, cu exteriorul simeringului din plastic (sau alt material sintetic) sau metal etc.etc.etc. La ALLBALLS, la ce m-am uitat are 3 buze. Nici ala nu e bine daca ai prea multe variante. Si m-am interesat: doua bucati de SKF costa undeva la 40 lei si o pereche de ALLBALLS costa undeva la 70 lei. Daca consider ca pretul dovedeste calitatea, atunci aleg ALLBALLS. Nu am experienta in calitatea simeringurilir, dar daca pretul reflecteaza calitatea, atunci e clar ce sa aleg. » Post actualizat in 22 Jan 2016 09:20 Da, i-mi merit soarta. Dar sti cum e fiecare invata pa propria lui piele. Si nu regret ca s-a intamplat aceasta problema. AM sa rezolv, pentru ca stiu ca pot. In schimb te intreb si pe tine, alex_en, ce parere ai despre Reinzoplast?
  22. Am uns eu putin ca sa alunece mai usor, dimensiunea simeringului este corecta: BMW F650 din 96 iar simeringul ce am pus are dimensiunea 41x54x11. » Post actualizat in 20 Jan 2016 18:30 M-am gandit ca pot face doua lucruri: 1. verific daca paharul, in care se aseaza simeringul este zgariat. Daca da, curat si aplic REINZOPLAST http://www.victorreinz.com/EN/Products/Sealing-compounds/REINZOSIL-and-REINZOPLAST.aspx dupa care pun simeringuri ALLBALLS http://www.allballsracing.com/fork/55-119.html 2. verific daca are zgarieturi si schimb numai simeringul. Ce parere aveti de reinzoplast? Ati mai folosit undeva, cunoasteti produsul?
  23. Uhh....o sa incerc. Primul tub am desfacut desuruband surubul de jos al telescopului. Dupa ce am scos siguranta (piesa aceea care tine la loc semeringul), am tras de cateva ori telescopul pana cand am desfacut tubul de pahar. In asa fel semeringul s-a autoscos. La doilea tub, la prima incercare nu am reusit sa desurubez surubul de jos si am incercat sa scot semeringul (dupa ce am scos piesa de siguranta) cu partea cu care desfac conservul al unui briceag suedez . Am infipt varful ascutin in semering si asa am incercat sa o scot. Nu am reusit si am revenit la varianta 1, care a functionat pana la urma. Dar acum, cum am descris metoda de desfacere a telescopului, i-mi aduc aminte, ca nu numai la un tub se scurge uleiul ci la ambele... Deci mai mult ca sigur ca semeringul e de vina ( dar si eu pt. ca am vrut sa-mi fac singur fara un mecanic cu experienta in acest domeniu).
×
×
  • Creează nouă...