styx Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 daca citesti atent revistele motolife o sa gasesti suficiente greseli ca sa scoti lunar o revista care sa se cheme "greselile din motolife" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 fost posesor de vespa si pot confirma ceea ce a zis styx..prima vespa a fost nascuta in 1946 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 daca imi spui ca si trageau din mers cu chestia aia palaria jos ,eu imi iau vespa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 daca imi spui ca si trageau din mers cu chestia aia palaria jos ,eu imi iau vespa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 daca imi spui ca si trageau din mers cu chestia aia palaria jos ,eu imi iau vespa si eu mi-as lua asa ceva... pt idioti care ies in fata fara sa dea prioritate oricum... cred ca trebuia ancorata cumva cand trageau cu tunu' ala. cel putin eu am vazut pe la TV cum se misca un tank (de vreo 40 de tone) cand trege cu un tun ceam de acelasi calibru. in schimb eu sunt f incantat de motolife... si nu ei au gresit acolo cu faza 'cand a aparut vespa'. eu am citit gresit... (am recitit articolul de vreo 4 ori, si m-am prins... ei au produs avioane pt primul razb. mondial, si vespa pt al doilea razb mondial...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 oricum piaggio a fost si va ramane cea mai buna firma de scootere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ynculpatu Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Am VESPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 oricum piaggio a fost si va ramane cea mai buna firma de scootere!! poate cu timpu nu o sa mai fie asa si peugeot promite multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 poate cu timpu nu o sa mai fie asa si peugeot promite multe toate incep sa promita... ca deja lumea( romanii, ca ceilalti...) incepe sa isi dea seama de latura practica a celor 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Interesant.....oare cum e sa vezi pe unu intr0o roata pe chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 <sunet de cazma infipta ritmic in pamant> Ce ti-e si cu arheologia asta dom'ne... Piaggio MP3 cu majoritatea accesoriilor: parbriz all-weather, cauciucuri de iarna, plapuma electrica, portbagaj cu spatar pasager si suport rabatabil, GPS (TomTom Rider). Clip cu MP3-400 (cu parbriz all-weather): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) mama are si gps !! se observa ca seamana la spate cu piaggio x9. daca as avea unu din asta nu as mai intra in casa as dormi pe el cu plapuma electrica Editat Decembrie 4, 2006 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 de-acum am ceva in experienta in scutere si modelul asta de la Piaggio depinde 100% de modul in care este inteles de fiecare. piaggio este, dupa cum stim toti una dintre cele mai tari firme de scutere mai ales ca ii are in acelasi grup si pe gilera si pe vespa. mie, personal acest model rebel si extravagant mi se pare o adevarata porcarie. scuze pt cei care au zis ca e bestial & co. mi-am zis punctul de verede. pe curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 de-acum am ceva in experienta in scutere si modelul asta de la Piaggio depinde 100% de modul in care este inteles de fiecare. piaggio este, dupa cum stim toti una dintre cele mai tari firme de scutere mai ales ca ii are in acelasi grup si pe gilera si pe vespa. mie, personal acest model rebel si extravagant mi se pare o adevarata porcarie. scuze pt cei care au zis ca e bestial & co. mi-am zis punctul de verede. pe curand! dar ai cumva vreun argument ca sa zici ca e o porcarie ? sau .... strugurii sunt acrii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ba da asta nu e singuru model de la piaggio cu 3 roti, mai e si piaggio ape, Piaggio M 500 merge condus cu a1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ba da asta nu e singuru model de la piaggio cu 3 roti, mai e si piaggio ape, Piaggio M 500 merge condus cu a1 ? pai daca e "M 500" nu e de 500?? si atunci nu se conduce cu a1......nu stiu modelu de asta zic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ba da asta nu e singuru model de la piaggio cu 3 roti, mai e si piaggio ape, Piaggio M 500 merge condus cu a1 ? Piaggio M500 e micromasina si se conduce cu CBT (adica examen scris, ca mopedurile). Ape e microcamioneta si se conduce cu B1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate