rudy Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Stie cineva cum se regleaza carburatorul la un bmw f650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 http://faq.f650.com/main.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudy Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Am mai cautat aici dar nu e!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 n-ai cautat bine. Carburatoarele se regleaza de la suruburile de 'idle mix'. Sint bagate destul de nasol si uneori pot fi intepenite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudy Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 suruburile le stiu dar cum se regleaza asta nu stiu adicacate ture se slabesc sau cu un aparat etc. valorile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 la carburatoare se regleaza cu vacumetrul..... din ce stiu la f650 are 2 buc deci nu prea poti sa-l regelzi dupa ureche..... trebuie sa apelezi la cineva care aare in primul rand vacumetru...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudy Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 din pacate nu are doua orificii de masura (doar una) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 repet : citeste cu atentie site-ul ala. Desi are doua carburatoare, f650 are un singur cilindru asa ca sincronizarea carburatoarelor este irelevanta. Tot pe site vei gasi un tabel cu diferite setari (nr de ture pt suruburi) valabile la diferiti indivizi in functie de modificar filtrul de aer, jigloare si evacuare. Pentru a masura cit de bun e amestecul exista 2 solutii : bujia transparenta si aparat de masurat noxele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 la carburatoare se regleaza cu vacumetrul..... din ce stiu la f650 are 2 buc deci nu prea poti sa-l regelzi dupa ureche..... trebuie sa apelezi la cineva care aare in primul rand vacumetru...... sincronizarea este necesara doar la motoarele policilindrice, si se refera numai la pozitia de relanti a clapetei de acceleratie La monocilindrele cu doua carbelitoare ambele au aceeasi depresiune indiferent daca o clapeta este inchisa si cealalta deschisa. Oricum, ca idee, clapetele nu au aceeasi lege de deschidere ci sunt decalate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate