stefangc Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 (editat) Am adaugat cateva poze facute pe drumul spre Garmisch, la intalnirea moto si apoi poze de pe Grossglockner, cea mai inalta sosea din Austria unde am gasit si zapada. Editat Iulie 13, 2006 de stefangc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 (editat) Pun si eu niste poze,comentariile in topicu de la intilniri,evenimente... Ultima e de la muzeul BMW din Munchen. Bob Editat Iulie 15, 2006 de bobita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu_ncl Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Am adaugat cateva poze facute pe drumul spre Garmisch, la intalnirea moto si apoi poze de pe Grossglockner, cea mai inalta sosea din Austria unde am gasit si zapada. salut Stefane, frumoase poze, mai ales cele din Austria, spune-mi te rog pe unde trebuia sa mergem sa ajungem si noi acolo? Grozave peisaje. Ti-am raspuns pe topicul meu, peripetiile nu se uita prea curand. Stii cumva merg atasate si clipuri pe forum? Bafta, drum bun pe unde mergi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate