alias Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Am auzit cu toti de Bombardier, dar ia uitati ce le-a trecut prin cap http://www.gizmag.co.uk/go/2350/1/ Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Avand in vedere ca stai ca pe o motocicleta, de ce nu l-am numi scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Faina pagina cu totul...bicicleta cu cardan rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 as vrea si io unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Asta vrea sa fie urmatorul stadiu evolutiv al Segway-ului ? Lollerskates. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 mijto... dar ii concept si nu cred ca cineva va merge cu asa ceva pe strazi... sau eventual vre-un clown deala ... in loc de "bicicleta" deaia cu o roata are echilibru in curbe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 mijto... dar ii concept si nu cred ca cineva va merge cu asa ceva pe strazi... sau eventual vre-un clown deala ... in loc de "bicicleta" deaia cu o roata are echilibru in curbe ? Vehiculul este mentinut in pozitie de echilibru cu ajutorul unui giroscop. La fel ca la SegWay il pui in miscare modificand centrul de greutate. Daca un om este capabil sa stea in picioare singur, atunci este capabil sa mearga si cu acest vehicul! Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Eu m-as da cu asa ceva peste tot. Cred ca este super senzatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 ar provoca o gramada de acidente o treaba deaia... toti soferii se uita dupa tine... si hop pe capota omu' de pe trecerea de pietoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Dat fiind ca oricum n-o sa atingi cine stie ce mega-viteze cu el (max 50 km/h cel mai probabil) cel mai simplu e sa te gandesti la chestia aia ca la un moped pentru oamenii cu extrem de multi bani. Evident, daca va fi construit vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Super tare chiar imi place jucaria si ar fi interesant sa apara si pe la noi pe la vre-un salon sau ceva de genu macar sa o putem vedea in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate