stilgar Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) asa... si site-ul? ce-i cu el??? ca nu mergeeee " Fatal error: Class 'XsltProcessor' not found in /home/readvcom/public_html/design/page.php on line 106" Editat Septembrie 20, 2010 de stilgar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) asa... si site-ul? ce-i cu el???ca nu mergeeee " Fatal error: Class 'XsltProcessor' not found in /home/readvcom/public_html/design/page.php on line 106" A inceput sezonul de forum Editat Septembrie 21, 2010 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parker Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 astept acest film de cand ar fi trebuit sa apara la tv, doar ca spre marele meu ghinion, cu 10 minute inante sa inceapa filmul, a inceput o furtuna(sa o ia naiba) si asa am pierdut filmul la televizor(m-am uitat la puricii aia in speranta ca va reveni imaginea...degeaba), asa ca spuneti-mi, va rog, cam unde ar trebui sa fie pe site, deoarece am devorat site-ul din scoarta in scoarta...chiar imi doresc sa vad filmul... va multumesc Mesaj completat va multumesc mult pentru film foarte tare, un film reusit, doar ca am o mo\ica problemuta...nu stiu sigur..poate este doar la mine...dar din minutul 27...incepe sa sara imaginea si se tot repeta pana la finalul filmului, m-ar putea ajuta si pe mine cineva, daca se poate, va rog frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) La fel mi se intampla si mie ... :-| o solutie daca se poate ? Editat Octombrie 4, 2010 de DanKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 am si eu aceasi pb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Ma uitam prin niste poze de la REA si am dat de niste poze amuzante: Noua imagine Durex in Romanie, nu mai face reclama Dani pentru ei. Sunt sigur ca toti care au fost la REA au remarcat specimenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parker Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 frumos;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA2010 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Share Postat Octombrie 29, 2010 dupa lungi deliberari si incercari de a urca filmul la o calitate ok (mai mult de 2Gb), am reusit sa il facem sa mearga. p.s. noi facem trasee, campari, regulamente...mai putin I.T....dar asta e. ne cerem scuze pt intarziere. filmul e pe romanianextremeadventure.com se dau jos cele trei arhive si se desfac una dupa alta. enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 mda.... cand incerc sa dezarhivez zice ca-s corupte fisierele :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 De ce nu otv? Mi se pare de bun simț, daca tot faci anuntul, să specifici și postul tv pe care se va face transmisia ... eu nu's aici ca să trag concluzii cum că o anumită vedetă (care practică "sportul") are nuștiuce emisiune pe nuștiuce canal tv i m back in ,,business"si vreau sa ma iau de nemultumiti(am fost ,,bland"!)!!!!hai, curaj!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parker Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 mda....cand incerc sa dezarhivez zice ca-s corupte fisierele :| fii atent, te pot ajuta, dar doar partial...ii dai click dreapta pe prima parte din rar-ul ala si apoi ii dai "Extract files", o sa iti apara un nou tab al win rarului, acolo bifezi optiunea "KEEP BROKEN FILES" dupa care ii dai adresa unde sa ti-l extraga si uite asa puteti vedea filmuletu, doar ca din pacate fara ultimele 6 minute. Sper ca v-am fost folositor mai mult decat deloc o seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate