cria_p Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 nesatulooooonu.ti mai ajung cele 3 motoare sau vrei hibirdul meu brotacel..... * tu stii ca femeile nu se satura niciodata! ...mai ales alea bune scapa dracu' de broasca aia! Mesaj completat buna dimineata, Concurenta exista doar cand este in joc o miza. Si aici, nu e cazul. Iar eu si Cria, nu ne vom concura niciodata! * 'neatzaaaa! fato pe unde mai umbli? ca nu te-am vazut de-un an... hai ca dau un semn cand ajung in cartier (acum sunt la lucru la 1500 km de zona). ...trebuie sa ti-l prezint pe "Sageata". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) * 'neatzaaaa! fato pe unde mai umbli? ca nu te-am vazut de-un an... hai ca dau un semn cand ajung in cartier (acum sunt la lucru la 1500 km de zona). ...trebuie sa ti-l prezint pe "Sageata". Heeeeiiiii!!! Ce Dzeu cauti atata de departe??? Sa inteleg ca sageata este noua ta dragoste??? Vad ca te-ai dat cu bmw-istii astia "jmekeri"! Da un semn cand ajungi prin cartier, iesim si noi ca ftl la o cafeluta si o barfa mica. Mesaj completat @Ianachim: schimba-ti naiba semnatura aia!!!! God! Editat Iunie 8, 2010 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Heeeeiiiii!!! Ce Dzeu cauti atata de departe??? Sa inteleg ca sageata este noua ta dragoste??? Vad ca te-ai dat cu bmw-istii astia "jmekeri"! Da un semn cand ajungi prin cartier, iesim si noi ca ftl la o cafeluta si o barfa mica. Mesaj completat @Ianachim: schimba-ti naiba semnatura aia!!!! God! *da! ajung in august, o sa fie cald ca dracu', ...dar ne scoatem cu limonadele si ceaiurile cu gheatza stiu ca sunt total off-topic, da' s-au obisnuit bmw-istii cu mine ...deci, daca suntem in mood si in zona, poate dam o fuga la Brasov (mai precis Rasnov), cred ca e inceputul lui septembrie evenimentul, mai vorbesc cu baietii si te anunt. pup u! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2010 Autor Share Postat Iunie 8, 2010 inchiriem vila de la fundata o luam toata pentru noi 5 camere, gratar in curte, semineu bere, vin , sex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ....@Ianachim: schimba-ti naiba semnatura aia!!!! God! Acum mi-a picat si mie fisa...pentru cine a pus poezia aia din semnatura !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Acum mi-a picat si mie fisa...pentru cine a pus poezia aia din semnatura !? * pentru mine sigur nu so, who cares?! Mesaj completat inchiriem vila de la fundata o luam toata pentru noi 5 camere, gratar in curte, semineu bere, vin , sex... * vin! si fara sex, ca ne fugaresc consoartele/consortii. am o idee mai buna: faceti baie in lac de munte. ala e suficient de rece... acuma, chiar! nu s-a mai schimbat nimic? ...fa si tu un up-date la semnatura aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (God! Mi-am recitit postarea!!! Am pus un a in plus, undeva. Ce bine ca nu s-a sesizat lumea si au fost atenti doar la continut! . Si jur ca nu bausem nimic!) Eu in excursii de-astea, nu merg! Ca nu ma lasa parintii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (God! Mi-am recitit postarea!!! Am pus un a in plus, undeva. Ce bine ca nu s-a sesizat lumea si au fost atenti doar la continut! . Si jur ca nu bausem nimic!) Eu in excursii de-astea, nu merg! Ca nu ma lasa parintii! cristi, ti.am spus ca trebuie sa pregatim pe cineva sa vorbeasca cu parintii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ... Eu in excursii de-astea, nu merg! Ca nu ma lasa parintii! * hai ca-ti scriu eu un bilet (diriginta), vino! daca nu merge cu bilet, ii luam si pe ei (parinti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate