herrinstructor68 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) ATENTIE: Data schimbata la cererea initiatorilor ! Buna ziua, Asa cum am promis, in luna IUNIE vom face o plimbare de doua zile. Perioada de desfasurare va fi 26,27.06.2010, iar locatia propusa de noi este in Plaiul Foii (mai sus de ZARNESTI). Asteptam si alte propuneri pana in data de 13.06.2010 (Duminica). Pentru propuneri va rugam sa aveti in vedere: -- o distanta de max. 250-300 km dus. -- locatia propusa trebuie sa ofere posiblitatea de cazare si posibilitatea de camping (pentru cei care vor la cort). Cei interesati sunt rugati sa confirme participarea printr-un email (contact@scoalamotolouis.ro) in care sa ne precizati urmatoarele informatii: nume, prenume, nr. tel.,nr. de Km efectuati. In curand vom posta mai multe informatii cu privire la locul unde va trebui depus avansul de bani necesar rezervarii locatiei si termenul limita de depunere a acestuia. La Sarata Moneoru au participat 45 de pasionati pe 35 de motociclete. POZE AICI Sunt asteptati si cei care nu doresc sa ramana peste noapte si vor sa ni se alature. Ca si la iesirea anterioara vom fi insotiti de o masina cu remorca moto echipata pentru acordarea unei asistente tehnice minime (bujii, cablu acceleratie/ambreiaj, pene, compresor, remorcare). Participantii sunt rugati sa poarte echipament de protectie, sa aiba actele obligatorii (BI/CI, PC, ITP, RCA ) si sa-si verifice starea tehnica a motocicletei (ulei, lant, plinul de benzina, pneuri, placute de frana). Nu vor fi admise manifestari de genul: - curse pe traseu (liniute) - depasiri hazardate - mers pe o roata - mers fara maini - manevre care ii pun in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Asfalt uscat, Marius Vasile Editat Iunie 16, 2010 de Thomas ATENTIE: Data schimbata la cererea initiatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Sustin Plaiu Foii, mancare buna la preturi ok de priveliste nu mai zic singura "problema" e drumul din zarnesti pana acolo cca. 9 km drum neasfaltat dar ok daca se merge incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Suna tare bine si tocmai vroiam sa ma inscriu, cand mi-am adus aminte ca in weekendul respectiv sunt concerte grele in Bucuresti. http://ro.sonispherefestivals.com/ Se poate decala cu o saptamana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joan Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Sustin Plaiu Foii, mancare buna la preturi ok de priveliste nu mai zic singura "problema" e drumul din zarnesti pana acolo cca. 9 km drum neasfaltat dar ok daca se merge incet. Sunt vreo 13-14 km, am fost cu masina in toamna drumul era ma i prost decat acum 2 ani cand mai fusesem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelg Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Suna tare bine si tocmai vroiam sa ma inscriu, cand mi-am adus aminte ca in weekendul respectiv sunt concerte grele in Bucuresti.http://ro.sonispherefestivals.com/ Se poate decala cu o saptamana? Asa este, iar Metallica e chiar pe 26. Cu o saptamana mai devreme nu se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romy Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Asa este, iar Metallica e chiar pe 26. Cu o saptamana mai devreme nu se poate? ...da, e superb traseul si, daca se schimba weekendu-ul, respectiv 19-20.06.2010, ma inscriu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Suntem deja in 11.06 ..... aveti de gind sa postati ceva date ? Se mai face sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Unde o sa se doarma ?Cam la ce suma de bani sa ne asteptam ,ca idee,?!De unde se pleaca? Mesaj completat Enable email notification of replies : yes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Corect ... niste detalii ceva ca abia asteptam ... P.S - cortul sa traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Iunie 15, 2010 Autor Share Postat Iunie 15, 2010 Buna ziua, Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului. Deoarece am primit multe solicitari sa schimbam data deoarece aceasta coincide cu Sonisphere, vom decala cu o saptamana plecarea, adica in weekendul 3-4 iulie. Locatia a ramas Plaiul Foii. Plecarea se va face tot din Ilioara. Drumul pana la Zarnesti este ok iar din Zarnesti sunt aprox 12 km de drum pietruit. Cazarea se va face la pensiune sau cort. Pentru cei care doresc sa doarma la pensiune pretul este aproximativ 50 lei /persoana. Cheltuielile cu mancarea vor fi in jur de 100 lei / persoana - pranz, cina si mic dejun (la cabana Plaiul Foii). Cei care doresc sa participe sunt rugati sa achite avansul de 50 lei / persoana pentru cei care dorm la cort si 100 lei de persoana pentru cei care aleg cazarea la pensiune, pana pe data de 20 iunie. Avansul se achita in Poligonul Ilioara la rulota MotoLouis. Cu stima, Vasile Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 100% fan cort Mesaj completat Deci pana la urma cum a ramas ... se mai tine / putina lume pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 Salut, Imi pare rau dar excursia se va anula din motive independente de noi (cerere redusa si prognoza meteo nefavorabila). Va tin la curent cu urmatoarea excursie. Asfalt uscat! Marius Vasile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Salut, Imi pare rau dar excursia se va anula din motive independente de noi (cerere redusa si prognoza meteo nefavorabila). Va tin la curent cu urmatoarea excursie. Asfalt uscat! Marius Vasile. pacat Mesaj completat Eu plec in transfagarasean / defapt noi ca suntem 2 moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate