gabriell Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Fotografiile din plimbarea anuntata AICI. Am optat pentru sectiune "poze din calatorii" in locul celor de la "intalniri moto" pentru ca a fost de fapt o calatorie de o zi toti plecand din acelasi loc, mai precis din poligonul Ilioara. Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Felicitari pentru plimbare! V-ati strans cativa. ps: am si eu o intrebare: Cine detine Thundercatul argintiu-negru-portocaliu din a doua poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Better_late_than_never Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ... inca niste poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Frumoase poze si frumoasa iesire. Marius, o asteptam pe urmatoarea...si gindeste-te la propunerea de 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 daca mai veniti in zona, scrieti ceva si pe topic la buzau! in cazul in care aveti nevoie de o mana de ajutor, sau o urgenta, sa stim ca sunteti in zona!! cat pentru instructor, jos palaria si mult respect, pentru o actiune de acest gen, prin care educa motociclistii!! asfalt uscat, si la mai multe plimbari de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danatge Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Felicitari pentru initiativa domnul vecinul Marius! La mai multe, toate cu succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 deci cand sa-mi iau liber de la servici Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 daca mai veniti in zona, scrieti ceva si pe topic la buzau!in cazul in care aveti nevoie de o mana de ajutor, sau o urgenta, sa stim ca sunteti in zona!! cat pentru instructor, jos palaria si mult respect, pentru o actiune de acest gen, prin care educa motociclistii!! asfalt uscat, si la mai multe plimbari de genul. Pai zice bine colegu'... la ce fripturi am vazut pe gratarele alea... aduceam noi mustarul, eventual niste carnati de Plescoi Felicitari pentru actiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 aduceam noi mustarul, eventual niste carnati de Plescoi Felicitari pentru actiune! pai carnatii aia de Plescoi, daca sunt originali si nu de hypermarket, asigura participarea la restul evenimentelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 M-am simtit ca intre prieteni chiar daca nu am facut scoala la MotoLouis. O excursie organizata dar in acelasi timp nu foarte restrictiva. Ma voi prezenta si la alte evenimente organizate cu aceasta formula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Buna ziua, Aveti AICI urmatoarea Plimbare care, la propunerea voastra, va fi de doua zile. Asfalt uscat, Marius Vasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) pai carnatii aia de Plescoi, daca sunt originali si nu de hypermarket, asigura participarea la restul evenimentelor. ;) ... si facuti la gratarul ala duplex te cred si io ps: bravoo baieti , inca o treaba pe cinste , bun asa Editat Iulie 1, 2010 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate