Anthos Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salutare frati motociclisti! Am deschis topicul asta in speranta ca ne va fi mai usor sa comunicam subiecte legate de o pasiune comuna: CHOPPER & CUSTOM. Mesaj completat O sa incerc sa ma prezint pentru inceput. Numele meu este Sergiu si am un Kawasaki Vulcan de 800 din 2005. Motorul e import state la inceputul 2006 in plus avand roata fata groasa de 130 (fata de celelalte vn-uri) si... sper ca nu o problema, semnalizarile care stau aprinse incontinuu si clipind doar cand se semnalizeaza(stas american - probabil din cauza de a te face mai vizibil). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salutare frati motociclisti! Am deschis topicul asta in speranta ca ne va fi mai usor sa comunicam subiecte legate de o pasiune comuna: CHOPPER & CUSTOM.Mesaj completat O sa incerc sa ma prezint pentru inceput. Numele meu este Sergiu si am un Kawasaki Vulcan de 800 din 2005. Motorul e import state la inceputul 2006 in plus avand roata fata groasa de 130 (fata de celelalte vn-uri) si... sper ca nu o problema, semnalizarile care stau aprinse incontinuu si clipind doar cand se semnalizeaza(stas american - probabil din cauza de a te face mai vizibil). welcome Anthos...buna ideea cu acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anthos Postat Aprilie 7, 2011 Autor Share Postat Aprilie 7, 2011 Stie cineva, in Botosani, daca face cineva cromari sau piese la comanda din inox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Din cate stiu doar la Suceava ai sanse sa faci asa ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anthos Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 Ceva detalii poti sa dai? o locatie, un numar de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spataru andrei Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Ceva detalii poti sa dai? o locatie, un numar de telefon? Salut.Stie cineva un atelier unde pot aleza un cilindru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 salutare tuturor.vreau sa schimb cauciucurile la o virago.stie cineva o vulcanizare in botosani unde le pot schimba in conditii bune?in sensul sa se priceapa meseriasul,sa nu-mi indoaie janta.daca ati schimbat si ma puteti ajuta cu informatii,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anthos Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 salutare tuturor.vreau sa schimb cauciucurile la o virago.stie cineva o vulcanizare in botosani unde le pot schimba in conditii bune?in sensul sa se priceapa meseriasul,sa nu-mi indoaie janta.daca ati schimbat si ma puteti ajuta cu informatii,multumesc Mai jos de Rompetrol. Eu acolo am schimbat si a fost OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 am inteles ca sambata 17 mai se organizeaza pe pietonal in botosani o intrunire moto.stie cineva mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Detalii: http://www.monitorulbt.ro/Stiri/Botosani/Actualitate/2014-05-13/Festival+de+motoare+unic+la+Botosani.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kingsof2wheels Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Salut. Ma poate ajuta cineva cu un cadru pt un Harley fat boy an 2003? Am cadrul crapat si nu imi accepta sudura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate