Sari la conținut

adria1977

Membru
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    apredeanu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dorohoi/BT
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Kawasaki EN500 1994
  • Numar Moto
    BT69SIA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    asta e prima.....

Vizitatori Recenți Profil

934 citiri profil

adria1977's Achievements

  1. adria1977

    Kawasaki EN500

    Speranța mea e să fie doar din carburație (este cu dublu carburator) și fiecare bujie are bobina proprie. Era tare bine de avem piese electrice de împrumutat pentru a elimina aspectul electric. Voi face ce mi-ați sugerat și vă voi informa.... Trec anii peste mobrele clasice și vor începe a face toate la fel..
  2. adria1977

    Kawasaki EN500

    Și mie mi s-a părut ciudat să găsesc ulei la magnetou. Galeria se înroșește doar pe pistonul din stânga și de aceea am zis că nu e ok treaba. Am eliminat bujiile, acum vreau să văd la aprindere. Relantiul e reglat spre minim, dar mersul motorului nu e rotund.
  3. adria1977

    Kawasaki EN500

    EN500 al meu a început sezonul destul de rău: merge sacadat și în 3 minute poți face mici pe tobe la ieșirea din cartere. Am pus bujii noi, dar acum am desfacut capacul de la magnetou și a curs ulei. Întrebare: e normal să fie ulei? E adevarat că acolo există și lanțul care plecacă de la demaror. Dacă cineva are idee care poate fi soluția problemei.....
  4. adria1977

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Se vand arcuri fata noi Wirth 91079-6025 compatibile pentru Yamaha, Kawasaki , Triumph si Suzuki. Ca si dimensiuni (luate de pe fisa tehnica): - diametru spirei 4.25mm - diametrul exterior 27.05 mm - lungime 485 mm Motivul vanzarii : le-am comandat pentru EN-ul meu insa sunt mici in diametrul exterior si cel al spirei...... Pret 350 ron - negociabil, fara transport . Contact la tel . 0744971442 - adrian In attach foile tehnice scanate, acolo se vede pentru ce modele sunt compatibile. SKM_4050170516163500.pdf
  5. adria1977

    Kawasaki EN500

    Pret pentru evacuare completa si crash bar?
  6. adria1977

    Kawasaki EN500

    Problema cu lantul nu cade, ca ti-a zis de lantul de distributie care este in interiorul motorului.
  7. Problema rezolvata: - telescopul era dat jos si fara ulei - am demontat partea de jos a telescopului (surubul M6 cu cap imbus) - am cumparat o tija filetata M6 si am infiletat-o prin partea de jos pana a ajuns in dop - am batut in tija filetata, dopul a inceput sa iasa, am mai infiletat si iar am baut pana a iesit dopul care bine-nteles era plin de rugina. - am curatat cu smirghel fin atat dopul cat si interiorul telescopului.
  8. Proba practica: am inceput sa schimb uleiul din telescoape si la unul dintre ele nu reusesc sa scot capacul (dopul) din capat. Siguranta a fost scoasa, dar nu reusesc sa imping capacul (dopul) din capat sub nicio o forma. Am scos uleiul din telescop, asta sa fie cauza de nu vrea sa iasa?
  9. Stop spate Mobra in stare buna, cauciucul inca maleabil, un mic defect in stanga jos (se vede in ultima imagine) - 70 lei fara taxe postale.
  10. Eu folosesc Vopel si sunt multumit. E simplu si il faci tu acasa, pe tot ce e de piele.
  11. E data..... Si ma dau cu capul de pereti ...... ca am pierdut-o la liniuta....De prima data, cand mi-am dorit o clasica, Capri Mk1 a fost prima dragoste. Sper sa ajunga pe maini bune si de o vrea sa o revanda ...sa ma contacteze .
  12. Mi se pare destul de corect: iarna nu-i ca vara!
×
×
  • Creează nouă...