Sari la conținut

adria1977

Membru
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adria1977

  1. adria1977

    Kawasaki EN500

    Speranța mea e să fie doar din carburație (este cu dublu carburator) și fiecare bujie are bobina proprie. Era tare bine de avem piese electrice de împrumutat pentru a elimina aspectul electric. Voi face ce mi-ați sugerat și vă voi informa.... Trec anii peste mobrele clasice și vor începe a face toate la fel..
  2. adria1977

    Kawasaki EN500

    Și mie mi s-a părut ciudat să găsesc ulei la magnetou. Galeria se înroșește doar pe pistonul din stânga și de aceea am zis că nu e ok treaba. Am eliminat bujiile, acum vreau să văd la aprindere. Relantiul e reglat spre minim, dar mersul motorului nu e rotund.
  3. adria1977

    Kawasaki EN500

    EN500 al meu a început sezonul destul de rău: merge sacadat și în 3 minute poți face mici pe tobe la ieșirea din cartere. Am pus bujii noi, dar acum am desfacut capacul de la magnetou și a curs ulei. Întrebare: e normal să fie ulei? E adevarat că acolo există și lanțul care plecacă de la demaror. Dacă cineva are idee care poate fi soluția problemei.....
  4. adria1977

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Se vand arcuri fata noi Wirth 91079-6025 compatibile pentru Yamaha, Kawasaki , Triumph si Suzuki. Ca si dimensiuni (luate de pe fisa tehnica): - diametru spirei 4.25mm - diametrul exterior 27.05 mm - lungime 485 mm Motivul vanzarii : le-am comandat pentru EN-ul meu insa sunt mici in diametrul exterior si cel al spirei...... Pret 350 ron - negociabil, fara transport . Contact la tel . 0744971442 - adrian In attach foile tehnice scanate, acolo se vede pentru ce modele sunt compatibile. SKM_4050170516163500.pdf
  5. adria1977

    Kawasaki EN500

    Pret pentru evacuare completa si crash bar?
  6. adria1977

    Kawasaki EN500

    Problema cu lantul nu cade, ca ti-a zis de lantul de distributie care este in interiorul motorului.
  7. Problema rezolvata: - telescopul era dat jos si fara ulei - am demontat partea de jos a telescopului (surubul M6 cu cap imbus) - am cumparat o tija filetata M6 si am infiletat-o prin partea de jos pana a ajuns in dop - am batut in tija filetata, dopul a inceput sa iasa, am mai infiletat si iar am baut pana a iesit dopul care bine-nteles era plin de rugina. - am curatat cu smirghel fin atat dopul cat si interiorul telescopului.
  8. Proba practica: am inceput sa schimb uleiul din telescoape si la unul dintre ele nu reusesc sa scot capacul (dopul) din capat. Siguranta a fost scoasa, dar nu reusesc sa imping capacul (dopul) din capat sub nicio o forma. Am scos uleiul din telescop, asta sa fie cauza de nu vrea sa iasa?
  9. Stop spate Mobra in stare buna, cauciucul inca maleabil, un mic defect in stanga jos (se vede in ultima imagine) - 70 lei fara taxe postale.
  10. Eu folosesc Vopel si sunt multumit. E simplu si il faci tu acasa, pe tot ce e de piele.
  11. E data..... Si ma dau cu capul de pereti ...... ca am pierdut-o la liniuta....De prima data, cand mi-am dorit o clasica, Capri Mk1 a fost prima dragoste. Sper sa ajunga pe maini bune si de o vrea sa o revanda ...sa ma contacteze .
  12. Mi se pare destul de corect: iarna nu-i ca vara!
  13. Ti-am trimis pe privat, continuam acolo. » Post actualizat in 28 Nov 2014 13:32 Am incercat sa caut o masina, si pe aceasta cale ii mai ultumesc inca o data userului @b_robert87, care din timpul sau liber a facut "plimbari" pentru salva o "rabla". Deci voi expune problema cat mai succint, in speranta ca poate cineva dintre voi, cei care stati in aceasta zona va amintiti de EA: sunt in cautarea unei masini, un Audi 100 C1 de culoare rosie, fotografi dateaza de prin 2012. Daca cineva poate sa-mi de-a informatii despre aceasta masina, daca mai exista si poate daca se vinde, atunci ar fi extraordinar. Va multumesc inca o data si astept un semn.
  14. As dori o informatie de prin zona garajului RATB, de pe Dristorului, ideal e sa fie o persoana care sta pe acolo (poate isi aminteste, si astfel apeleaza la memorie si nu la a se plimba). Daca exista cineva care are timp si dorinta de a face o verificare, rog PM (daca imi realizez dorinta si astfel voi fi obligat sa ajung dupa acea prin zona, vin si cu o tuica....). respecte
  15. adria1977

    BURSA LOCALA

    Se vand cizme Jolly Gore-Tex marimea 43, model pentru Politia Municipala Italiana - 300lei, e cu protectii, model deosebit. Dupa cum se vede si in fotografii, nu au defecte si nici urme de uzura. Se pot da si la schimb cu echipament pentru fete. Alte info la tel.0744971442-Adrian
  16. Se pare ca va fi distractie si muzica buna in ultimul wek-end al lunii august (29-31), vremea se pare ca va tine cu noi, asa ca asteptam pe toata lumea cu chef de a se simti bine. » Post actualizat in 27 Aug 2014 19:52 Programul de vineri este seara concert Odyssey si Dudu Isabel & Vespera. Pentru ziua de sambata se incepe cu o parada, iar spre seara concert Black River Blues Band si Sukar Nations. Si un MARE FOC de TABARA pe la miezul noptii!!!!!! Exista amplasament pentru corturi in Parcul Brazi din incinta imprejmuita a locatiei (unde se pot parca si motoarele), cu grup sanitar standard si dusuri cu apa calda. Pentru doritori putem rezerva locuri de cazare la o pensiune din apropiere. Vremea in Dorohoi pentru acest weekend se anunta insorita, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului. Asteptam pe toti care vor sa se simta bine, acum ca nu mai este prea mult din sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  17. E oficial, e inceput programul pregatirilor pentru - Motor Fest Dorohoi, a 2-a editie, in perioada 29-31 august. Deci toata lume cu chef de distractie si voie buna e bine venita. Va fi o colaborare a Motor Grup Dorohoi impreuna cu cei din Comunitatea Motocilistilor din Botosani, ca loc de distractie, in Dorohoi, la Cabana Brazi. Sunt deja confirmati Odissey Suceava si Sukar Nation din Iasi. Cum apar alte informatii si programul le voi posta si aici. Va asteptam!
  18. adria1977

    Kawasaki EN500

    Cred ca este putin probabil ca cineva sa stie care este diferenta, dar de ce nu cauti un drum mai liber si sa mergi in paralel cu un amic, cu o viteza constanta de 60km/h. In acest fel vei vedea real daca exista sau nu diferente.
  19. adria1977

    Kawasaki EN500

    Rezolvat, multumesc pentru gest!
  20. adria1977

    Kawasaki EN500

    Ceea ce vreau este ca rezervorul sa arate dupa vopsire ca si originalul. Ce apare in desenele de mai sus, e "lacrima" de pe rezervor (asa cum am reusit sa o fac, doar dupa imagini pe de internet) si acum cineva ar trebui sa printeze foaia in format A3 , sa o decupeze si sa compare cu originalul. Sau macar sa i-a cotele (lungimea si inaltimea) si sa le marcheze in desenul cu linii rosii.
  21. adria1977

    Kawasaki EN500

    Macar poate cineva sa masoare si sa pune cotele pe liniile rosii pe desenul "motoreta cote"? In desenul "schita rezervor 1-1" e o imagine pe format A3 si DACA cineva poate sa-l printeze , dupa care sa-l compare cu desenul de pe rezervor ar fi un lucru si mai bun, deoarece as putea vedea unde sa mai modific. SCHITA REZERVOR 1-1.pdf respecte
×
×
  • Creează nouă...