grecu Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 si pana la urma..la cat de ''prieteni'' sunteti..ce mai cautati impreuna pe drumuri publice? oricum..voi stiti mai bine ce se intampla.. insanatosire grabnica pt domnisoara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 (editat) ....fiecare crede ce vrea, nu pot sa zic ca nu ma simt vinovat ca l`am depasit, daca nu o faceam poate ca nu se intampla, atat ca nu am franat pentru ca nu aveam de ce. nu vreau sa mai continui aceasta discutie, oricum nu se ajunge nicaieri....pe viitor nu mai mergeti cu mine daca asta este alegerea voastra. ....si inca ceva...sa stiti ca m`am interesat zilnic de starea lor, si nu asa sa fie...chiar ma interesa. Editat Iulie 24, 2006 de [kamikaze] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Doar un text care oarecum nu e relevant: kamikaze: ti-am vazut numarul si te-am retinut. Nu mai e nimeni cu b69ktm. Tin doar sa zic ca m-ai depasit odata la un semafor, te-ai pus in fata mea si ai turat ragalia si m-ai umplut de fum. Pot sa zic ca ai fost norocos ca s-a pus verde ca altfel iti luai un carbon in gura. Te-am mai vazut apoi pe un trotuar printre pietoni. Sa iti zic ceva: nu m-ai impresionat cu absolut nimic. La mitingul moto din mai (parca atunci a fost) toti mergeam ok iar tu si inca cativa faceati slalomuri la milimetru. Din cauza numarului, doar pe tine te-am retinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Si sa se mai intrebe cineva de ce se uita una lume la noi cu lehamite. Am auzit din surse ca un alt cascador d-asta a facut o manevra sambata prin apropiere de sibiu si a cazut . Rezultatul a fost ca Laura (Yamaha Zeal), sotia lui Marian din Giulesti cu CBX a intrat in dobitoc si in cele din urma in spital cu bazinul fisurat. Iar Marian l-a evitat luand-o pe aratura. Cei care ii cunosc sa stea linistiti ca acum sunt relativ bine. Am vazut de un an si ceva de cand am intrat in lumea asta mai multi idioti de genul celor de mai sus. Miam jurat sa nu merg pe strada cu d-astia. Sfatu meu e sa-i marginalizati si voi sau sa-i convingeti cum stiti voi mai bine ca smecheria in zona asta duce ori la morga ori la puscarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Doar un text care oarecum nu e relevant: kamikaze: ti-am vazut numarul si te-am retinut. Nu mai e nimeni cu b69ktm. Tin doar sa zic ca m-ai depasit odata la un semafor, te-ai pus in fata mea si ai turat ragalia si m-ai umplut de fum. Pot sa zic ca ai fost norocos ca s-a pus verde ca altfel iti luai un carbon in gura. Te-am mai vazut apoi pe un trotuar printre pietoni. Sa iti zic ceva: nu m-ai impresionat cu absolut nimic. La mitingul moto din mai (parca atunci a fost) toti mergeam ok iar tu si inca cativa faceati slalomuri la milimetru. Din cauza numarului, doar pe tine te-am retinut. vreau sa imi cer scuze tuturora carora le`am pricinuit diverse...promit sa merg singur de acum incolo si sa evit orice motociclist care imi iese in cale...se pare ca imi sariti toti in cap....nu pot sa cred ca nimeni nu a mai mers pe o roata, nu a luat`o pe trotuar, nu a turat`o la semafor, sau sa fi facut slalom printre masini....dar se pare ca voi nu vedeti treburile astea si sariti pe mine...poate situatia e de asa natura. in alta ordine de idei, la miting, eu eram cu un cbr f2, cu ktm-ul meu am mers doar 1 luna anul acesta in rest am avut motorul desfacut, probabil ti s`a parut, cine stie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 ' date='Jul 24 2006, 02:17 PM' post='453283']....nu pot sa cred ca nimeni nu a mai mers pe o roata, nu a luat`o pe trotuar, nu a turat`o la semafor, sau sa fi facut slalom printre masini....dar se pare ca voi nu vedeti treburile astea si sariti pe mine...poate situatia e de asa natura. Ba se merge. Dar atunci mi-ai intoxicat cu fumul ala la semafor. Iar pe trotuare o luam dar nu printre pietoni. Numai cand sunt goale si nu deranjam pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 toate treburile astea se fac cu cap si cu un risc foarte bine calculat ori pe tine la capitolul risc nu te intereseaza calculele... e mai comod sa iti ceri scuze dupa ce ai facut un cacao decat sa incerci sa eviti un accident pt ca treaba asta ar necesita un stil de mers mai prudent si mai putin spectaculos si nu s-ar mai uda nimeni la semafor sau pe trotuar... faptul ca nu sunt singurul care ti-a sarit in cap ar trebui sa iti dea de gandit, poate chiar am dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 B - 69 - KTM... Acum ceva timp, fosta mea prietena, singura femeie pe care am iubit-o, mi-a spus ca era sa fie calcata de un imbecil cand se afla pe trotuar. Si eu ma dau tare, ma urc pe trotuar, dar o fac cand nu-i pun in pericol pe nevinovati. Slalom se face printre masini, daca ai chef de distractie, nu printre amaratii de pietoni. Daca Elia ar fi patit ceva te gaseam si in gaura de sarpe si-ti rupeam capu'... Ai KTM, de ce nu te dai off-road? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Kamikaze tu trebuia sa faci scoala la Iancu. Poate te convingea de cum te vedea: "Tu ai venit cu talente, iti dau banii inapoi si te trimit acasa". Acu e prea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecu Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 toti mai merg pe o roata,mai fac un slalom printre masini...dar parerea mea este ca ai nevoie de ceva experienta sa fii cu inca 2-3 prieteni si sa va intelegeti perfect la slalomuri sa nu dati unul in altul.. nu a spus nimeni sa nu faci trick-uri sau alte chestii..dar fa-o cand esti singur cuc...si mai ales cand nu pui in pericol ceilalti motociclisti.. asta cred ca este mesajul celor de mai sus. v-ati gandit vreodata daca in loc de masini,ar fi numai motoare? ktm..bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Gata uamenilor, sa speram ca a inteles, pe viitor se da pe brazda si la propriu si la figurat. A gresit iar cel care isi recunoaste greseala este pe drumul cel bun . (cam religios, nu ma caracterizeaza ) Kamikaze tata, asta nu inseamna ca uitam ce ai facut si la urmatoarea abatere nu vreau sa sune a amenintare dar iti facem KTM-ul guler eu mai de graba i-ash face KTM-ului un guler cu tine ca-mi sunt tare dragi KTM-urile astea , oricum daca ai inteles ideea si esti baiat destept incearca sa recastigi incredera amicilor tai si mergi in 2 pe strada nu pe trotuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 gata...am inteles ideea. oricum ktm`ul nu il mai am de ceva timp.... momentan am o yamaha tt care are cdi`ul ars....deci stati linistiti o perioada. pe viitor o sa evit sa mai fac anumite lucruri. acum va rog sa incetati discutia ca deja se discuta incontinuu de 2 saptamani, am inteles ideea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatabobu Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 ...si mai ales cand nu pui in pericol ceilalti motociclisti.. Iar pe conservari si pietonti mai da-i in mizda pa-sii, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu636 Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Prietene... mai pune unu la aia care te cauta. De-aia ne lom noi mue, tigari aprinse in poala si alte belele... 1. ai numar de cocalar la motor, si cred ca stii asta... 2. ai freza de fraier 3. basinile din capul tau cred ca s-au transformat de mult in (cuvant urat) 4. io zic sa te muti cu totu la ciolpani si sa ne lasi dreacu in pace si 5. tot idiot o sa ramai in rest, numai de bine... PS: porecla ta suge (sic!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecu Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 pt tatabobu.. am vb mai sus despre mersul in ''gasca'',adica impreuna cu alti motociclisti,pt ca asta a gresit omu la inceputul topicului..din vina lui s-a intamplat ce s-a intamplat. acum hai sa facem pe avocatii si ziaristii si sa intoarcem cuvintele pana iese ceva intrigant sau cu alte conotatii..asa ca,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate