Sari la conținut

grecu

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    shorhin

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Numar Moto
    B-45-DXF

Informații profil

  • Interests
    know your limits...

grecu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. oi fi eu mai idiot..dar totusi 160.000 euro pt o pers?? si p-astia ii pierde statul.. la nastere nu se fac statistici? poate nu ar trebui sa mai nastem copii..or fi si aia scumpi.
  2. grecu

    A2 Km. 46

    pt tatabobu.. am vb mai sus despre mersul in ''gasca'',adica impreuna cu alti motociclisti,pt ca asta a gresit omu la inceputul topicului..din vina lui s-a intamplat ce s-a intamplat. acum hai sa facem pe avocatii si ziaristii si sa intoarcem cuvintele pana iese ceva intrigant sau cu alte conotatii..asa ca,,
  3. grecu

    A2 Km. 46

    toti mai merg pe o roata,mai fac un slalom printre masini...dar parerea mea este ca ai nevoie de ceva experienta sa fii cu inca 2-3 prieteni si sa va intelegeti perfect la slalomuri sa nu dati unul in altul.. nu a spus nimeni sa nu faci trick-uri sau alte chestii..dar fa-o cand esti singur cuc...si mai ales cand nu pui in pericol ceilalti motociclisti.. asta cred ca este mesajul celor de mai sus. v-ati gandit vreodata daca in loc de masini,ar fi numai motoare? ktm..bafta!
  4. grecu

    A2 Km. 46

    si pana la urma..la cat de ''prieteni'' sunteti..ce mai cautati impreuna pe drumuri publice? oricum..voi stiti mai bine ce se intampla.. insanatosire grabnica pt domnisoara..
  5. grecu

    Multi Prosti

    azi dimineata..bd timisoara. mai spre valea cascadelor este un omw pe partea dreapta. linistit cu 60 km/h,savuram plimbarea. dupa cum bine stiti orice benzinarie are o intrare dar si o iesire. in fine,trec de partea cu intrarea, si cand ma apropii de locul unde ar trebuie sa iasa domnii(sau doamnele) cu masinile,imi tasneste in fata,din benzinarie un mercedes e 220. chestia nasoala pt mine era ca rulam pe banda din dreapta mai spre bordura,cum s-ar spune. frane,claxoane,flash-uri din partea mea..imi venea sa ii arunc cu casca in luneta..cand ma apropii..domnisoara din dreapta radea la mine.. cam frustrant...ori mi-am pierdut eu simtul umorului..ori..
  6. of... o sa ajungem sa ne laudam nepotilor ca am fost motociclisti in romania..si am supravietuit.. sunt traumatizat de neglijenta respectabililor soferi amatori de senzatii tari.. hayabusa..este REGELE motocicletelor.. un leu in jungla(din Bucuresti)
  7. ok..in principiu...intra la agip si cere ulei de amestec in doi timpi.. cam toate firmele producatoare posteaza pe ambalaj un scuter,ceva acolo..
  8. salut! eu zic sa dai o fuga pana in militari,la octav lica,ol-bike..la service. acolo trebuie sa fie cineva care sa te poata ajuta..
  9. si frate bavareze,esti cam teribilist..pun pariu ca agati multe fete cu povestile astea..
  10. ai avut...'noroc'..de data asta... ce pot sa iti zic..keep up the good work! eu sunt scuterist.. aaa,ca tot veni vorba de scutere..zilele trecute,am auzit un ''motociclist'',pe un ktm..citez:''mama,nu mai suport scuterele astea..cand le vad,imi vine sa vomit...'' si intrebarea mea este..: Chiar asa,domnilor moociclisti,va facem sila!? fara suparare pt nimeni,sunt doar curios cu respect..
×
×
  • Creează nouă...