Black_wolf Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 cum pot sa modelez o bucata de ferodo pe semirotund pt un tambur de frina la o minimobra fara sa l rup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ..la cald, incins bine, roluit cat poti de usor. Daca crezi ca nu merge dintr-o bucata, fa o pauza la jumatate, apoi incalzesti si continui. Lasi sa se raceaca pe sablon, sau pe sabot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 8, 2010 Autor Share Postat Iunie 8, 2010 ..la cald, incins bine, roluit cat poti de usor. Daca crezi ca nu merge dintr-o bucata, fa o pauza la jumatate, apoi incalzesti si continui. Lasi sa se raceaca pe sablon, sau pe sabot! mercic mult omule! ma apuc de treaba chiar acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Sa ne spui si noua rezultatele. Am si eu vreo doua comuniste in batatura si sunt interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 La cei care vindeau piese de comuniste prin diferite targuri se gaseau si "ferodouri" flexibile care se mulau la rece pe orice sabot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ..ma apuc de treaba chiar acum.. ..Am si eu vreo doua comuniste in batatura si sunt interesat. pe vremuri am facut dintr-o teava si 2 piulite(st/dr) o presa cu care presam sabotii pe tambur. Era simpla si foarte utila, formam si lipeam pasta de ferodo pe sabot fara sa mai am nevoie de nituire. Lipitura o faceam cu ciorap de dama, alteori (atunci cand aveam) foloseam UHO sau EPOXI, n-am avut probleme niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate