plescoi rulz Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 hai, ma, deja te simti exclus? sau nu te-a invitat inca nimeni, oficial...se referea si la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 hai, ma, deja te simti exclus?sau nu te-a invitat inca nimeni, oficial...se referea si la tine nu mai poate sa zica omu o gluma ... ca-i si sari la gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 cam cati km are acest tur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 cam cati km are acest tur? pai noi vrem sa ocolim marea neagra cat mai pe langa tarm so fara prea multe calcule exact "diametrul" marii negre plus minus 200 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 sunt cam 4000km sa ocolesti.. depinde cum tai (sevastopol sau mariupol) granita gerogiana, cu rusia, s-a deschis in martie anul asta daca nu ma insel, deci ar trebui sa fie ok daca granita rusia-gerogia nu e deschisa, se poate ocoli georgia, dar asta dureaza.. in rest, drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 sunt cam 4000km sa ocolesti.. depinde cum tai (sevastopol sau mariupol) granita gerogiana, cu rusia, s-a deschis in martie anul asta daca nu ma insel, deci ar trebui sa fie ok daca granita rusia-gerogia nu e deschisa, se poate ocoli georgia, dar asta dureaza.. in rest, drum bun sa traiti bine deci cine vrea si e interesat de ceva poate cine doar intreaba...doar intreaba ho bere la dvs sefu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 sa traiti binedeci cine vrea si e interesat de ceva poate cine doar intreaba...doar intreaba ho bere la dvs sefu ba ce rau esti ! da de exemplu cu ce viteza se va merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 ba ce rau esti ! da de exemplu cu ce viteza se va merge ? ......se va merge..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ......se va merge..... .....merge..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Avand in vedere ca data plecarii s-a stabilit dupa 15 septembrie (sa inceapa copii scoala si unii dintre noi sa fie mai liberi) iar unora nu le-a convenit (din motive personale), propun sa plecam dupa 15 octombrie...nu mai este asa de cald... pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Avand in vedere ca data plecarii s-a stabilit dupa 15 septembrie (sa inceapa copii scoala si unii dintre noi sa fie mai liberi) iar unora nu le-a convenit (din motive personale), propun sa plecam dupa 15 octombrie...nu mai este asa de cald... pe bune Ce misto. vreau sa fac si eu o excursie ca asta, dar daca nu mergeti de 1 decembrie ca e zi libera nu pot. poate la anu' si la multi ani! Cu ce viteza mergeti? Eu nu merg nici incet si nici repede. Pot merge cu motocicleta nevestei? Are un Tricker de 250cm si la vale prinde 130km/h, la deal cam 60-80km/h Cosuma putin, de criza, are rezervor de 6 litri si o autonomie de 250km. Bagajele le pun la voi . Hai, ca dau o bere, o amanati pana de 1 decembrie? Iar daca merg prea incet pentru voi ma puteti tracta. Iau eu sufa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Ce misto. vreau sa fac si eu o excursie ca asta, dar daca nu mergeti de 1 decembrie ca e zi libera nu pot. poate la anu' si la multi ani!Cu ce viteza mergeti? Eu nu merg nici incet si nici repede. Pot merge cu motocicleta nevestei? Are un Tricker de 250cm si la vale prinde 130km/h, la deal cam 60-80km/h Cosuma putin, de criza, are rezervor de 6 litri si o autonomie de 250km. Bagajele le pun la voi . Hai, ca dau o bere, o amanati pana de 1 decembrie? Iar daca merg prea incet pentru voi ma puteti tracta. Iau eu sufa. ...bai, estinebun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 ASA CUM SPUNE SI TITLUL UNDEVA IN SEPTEMBRIE UN TUR DE MAREA NEAGRA CAZARI SOFT DAR FARA CORT CIRCA 7- 9 ZILE vreau si eu mai sunt locuri libere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Avand in vedere ca data plecarii s-a stabilit dupa 15 septembrie (sa inceapa copii scoala si unii dintre noi sa fie mai liberi) iar unora nu le-a convenit (din motive personale), propun sa plecam dupa 15 octombrie...nu mai este asa de cald... pe bune Si eu sunt pentru octombrie, poate nu 15, dar intre 1 si 10 e ok. DanS PS. DeltaX e mistocar..., da nebun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Si eu sunt pentru octombrie, poate nu 15, dar intre 1 si 10 e ok.DanS PS. DeltaX e mistocar..., da nebun! Vad ca incep polemici cu data plecarii. Pe 15 octombrie imi para cam tarziu Inte 1 si 10 octombrie? Ce mi-e 10 ce mi-e 15 Pentru mine intre 20 septembrie- 1 octombrie plecare din Bucuresti e cel mai OK Haide-ti sa stabilim o data si sa terminam asta nu de alta , dar ii umplm paginile lui Ianachim si-n doua saptamani ajunge la postul 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Inceputul lui octombrie este OK si pt mine, desi sincer preferam 15 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 ok..... totul suna perfect pentru mine abia asteptam sa ajung in santorini si nu aveam motiv iupiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 atunci hai sa plecam sambata pe 25.09 si sa ne intoarcem duminica pe 03.10.2010. mai important ar fi sa stabilim traseul si orasele in care ne oprim si sa vedem daca ne ajung cele 9 zile. eu as vrea neaparat sa stam 2 nopti in instanbul, adica 1 zi de plimbare pe acolo. de la istanbul oricum venim direct la bucuresti. in prima zi probabil ca putem merge si dormi la odessa. cristi, poate ne vedem intr.o seara si mai creionam traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 atunci hai sa plecam sambata pe 25.09 si sa ne intoarcem duminica pe 03.10.2010.mai important ar fi sa stabilim traseul si orasele in care ne oprim si sa vedem daca ne ajung cele 9 zile. eu as vrea neaparat sa stam 2 nopti in instanbul, adica 1 zi de plimbare pe acolo. de la istanbul oricum venim direct la bucuresti. in prima zi probabil ca putem merge si dormi la odessa. cristi, poate ne vedem intr.o seara si mai creionam traseul. 25.09 e o data buna de plecare. Hai sa facem traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 25.09 e o data buna de plecare.Hai sa facem traseul atunci Bogdane, hai sa facem rost de niste harti si sa ne vedem deseara undeva si sa creionam traseul, si cand vin domnii din alpi sa aiba traseul facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 si pt mine este OK ( oricand dupa 15 sept ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 M-am mai interesat, prima etapa, Odessa nu se poate face prin Galati ca ne trebuie viza de Transnistria si nu se da decat pt rude de gradul 1, asa ca Unghieni scrie pe noi. 605 km pt prima zi cu cazare si ramanere a doua zi le Odessa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Salutare!! daca ma primiti si pe mine m-as baga si eu la tura asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 M-am mai interesat, prima etapa, Odessa nu se poate face prin Galati ca ne trebuie viza de Transnistria si nu se da decat pt rude de gradul 1, asa ca Unghieni scrie pe noi. 605 km pt prima zi cu cazare si ramanere a doua zi le Odessa mai, esti dili ? eu maine plec acolo si tu spui ca nu se poate? sper sa nu ma intorc mainse seara cu coada intre picioare..dar cred ca daca au fost acum cateva zile unii la odessa FARA nici o viza..se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 M-am mai interesat, prima etapa, Odessa nu se poate face prin Galati ca ne trebuie viza de Transnistria si nu se da decat pt rude de gradul 1, asa ca Unghieni scrie pe noi. 605 km pt prima zi cu cazare si ramanere a doua zi le Odessa Tu ai capul intre picioare? Se trece pe la Gura Prut, Galati, in Republica Moldova, dupa care se intra in Ucraina. Ce treaba ai in Trasnistria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate