bb915 Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Dupa luuuuuuuuunnnnnnnnngggggggggiiiiii asteptari seculare care au durat aproape 3ani de cand ma tot chinui sa ajung la un compromis AM REUSIT. E BMW, e din 2001, e pe injectie, are si ABS, am platit vama dupa noul tabel... asta e daca nu m-am grabit un pic asa imi trebuie Si pentru ca ieri dupa-amiaza am capatat numerele provizorii am hotarat sa ies si eu pentru prima data in legalitate pe strasse cu vacuta. Si pentru ca in oras era nebunie cu concertul Shakira am luat-o in directie opusa Am fost super incantat de prestanta pe drumurile agricole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 am hotarat sa ies si eu pentru prima data in legalitate pe strasse cu vacuta. Si pentru ca in oras era nebunie cu concertul Shakira am luat-o in directie opusa Inteligente decizii...si motorul si plimbarea ! Felicitari pt. noua achizitie, mii de kilometri sanatosi amandoi si cat mai multi bani de benzina ! Off-topic : Daca imi ies si mie trebile asa cum le-am planificat sper ca pina de 1 mai 2007 sa iti urmez exemplul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Felicitari si la cat mai multe plimbari si on-road si off-road fara incidente! Nu uita s-o uzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Felicitari pentru motor,sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 NICE BIKE ! Bafta si sa o tii pe roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Felicitari pentru jucarie!!! Sa ai cat mai multzi km cu ea fara probleme!!! Hai deseara pe la 19:00 in Roma... Ca noi ne intalnim acolo, k de obicei... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Nu stiu daca pot ajunge in seara asta la roma pentru ca e ruga la sat de sf ilie, oricum nu o las neudata. In we am planuit o mica excursiune cu pauza de dormit la trei ape... poate totusi sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Felicitari pt. motocicleta!! Ai facut o alegere buna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate