Dimethylmercury Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Sa ma lamuresc si eu.... Este vb de carb pt. IJ, k65? Si... Are sau nu nevoie de adaptare pt a fi pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Merge la fix,eu din ala am,e aproape nou.merge brici!Nu e nevoie de nici o medificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 merge ,merge ,dar ca-sa nu te chinui ulterior sa reglezi relanti-ul tre sa decupezi un pic din suportul rezervorului ca vine surup-ul de reglaj chiar in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 Mersi baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate