cristibmw Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Sunt in mare cautare de inel tractare Smart...sau de la alta masina daca stiti ca se potriveste. sigur nu se potriveste de la focus,polo,octavia2, a4 si acord. pls de unde sa cumpar sau cine are smart sa mi-l imprumute. multumesc anticipat de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Monteaza bretele si ia-l in spate Serios acum....nu are nici un alt punct de unde sa-l ancorezi ? Sau se face la strung un surub pentru gaura aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 n-am gasit alt punct de ancorare. care sa fie accesibil fara sa dau bara fata jos. o sa il tractez cu o bara vreo 350km (pe platforma imi iau o grama de bani). solutia cu facut la strung ... nush ce sa zic. N'ash umbla dupa fabrici si uzine cu tot felu de meseriashi 'calificati' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Ia vezi de_ncearca la Augsburg ! tre sa aiba sigur! si de vanzare si de-nprumut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Ia vezi de_ncearca la Augsburg ! tre sa aiba sigur! si de vanzare si de-nprumut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate