Raptoru_alb Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Care ai vre-un alternator de nipru sau ural functionabil sunt la mare cautare cit mai urgent ..!!!!!!0727072084 dati bip si va sun ms.. al meu nu mai vrea sa dea nici un semn de viata,oare sa fie diodele sau rotorul.?carbuni sunt buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Salut. Intra la Bursa comunistelor, pagina 7, 18 Ianuarie 2009. Daca ce vezi te multumeste, cauta-ma. Nr. meu de telefon este cam peste tot, inclusiv la Profile. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Care ai vre-un alternator de nipru sau ural functionabil sunt la mare cautare cit mai urgent ..!!!!!!0727072084 dati bip si va sun ms.. al meu nu mai vrea sa dea nici un semn de viata,oare sa fie diodele sau rotorul.?carbuni sunt buni. du-l la un electrician.sigur te rezolva.decat sa dai bani pe unul tot second...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) du-l la un electrician.sigur te rezolva.decat sa dai bani pe unul tot second...... Asta stia si el! Ce nu stiti amandoi este faptul ca demontarea si rebobinarea rotorului, cu lac, cuptor, etc si fara garantie... costa cat 2 alternatoare noi de la Dany(care oricum nu-s mai bune decat cele originale)!!!! ..ce-ai sa faci acum? PS. varianta rocknroll o am de 3 ani pe motor. Merge, merge si iar merge PUNCT Editat Iunie 18, 2010 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Asta stia si el! Ce nu stiti amandoi este faptul ca demontarea si rebobinarea rotorului, cu lac, cuptor, etc si fara garantie... costa cat 2 alternatoare noi de la Dany(care oricum nu-s mai bune decat cele originale)!!!! ..ce-ai sa faci acum? PS. varianta rocknroll o am de 3 ani pe motor. Merge, merge si iar merge PUNCT luativa japoneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) Cum iernatica nu-i ca varatica nici alternatorul nu-i ca dinamul. Adica asta inseamna ca un alternator e mult, mult mai fiabil decat un dinam. De obicei pana la a se arde rotorul mai intai se ard diodele si releul (mai ales daca e electronic) si abia apoi rotorul. Un alternator e usor de verificat daca e bun sau nu, asa ca eu iti recomand sa-l verifici prima data si daca esti sigur ca e defect sa cumperi altul. Parerea mea... Editat Iunie 18, 2010 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) luativa japoneze BINGO! asta am si facut... ...mai intai se ard diodele si releul... Toate alternatoarele de nipra pe care am pus mana(5-6 bucati), aveau bobinajul rotorului bulit(intrerupt, partial scurcircuitat, etc). Diode arse n-am intalnit! Totusi, evident ca este bine sa verifici. Editat Iunie 18, 2010 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) Eu de exemplu inca nu am vazut niciun rotor sau stator ars desi am avut de-a face cu cateva pana acum. E drept ca nu de Nipru dar ma mir ca sa fie oare chiar asa de proasta calitate acest tip? Editat Iunie 19, 2010 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate