Xomin Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Ma uit ca e aproape 9 si deja se intuneca iar in Islanda la 12 noaptea ma plimbam cu mobra ) Plimbare la miezul noptii prin fiordurile de vest islandeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Foarte misto ! Mai baga detalii, la o asa tura tre sa fie mai mult de povestit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 Un mic filmulet tot din Islanda, in imagini apar cateva geizere, o zona cu apa termala unde se vede cum iese aburul din pamant, un lac vulcanic, cabina feribotului cu care am ajuns pe insulele Feroe (eu cu un german am pretins ca suntem de la o revista moto si ca vrem sa facem "travel report" din cabina capitanului, dupa cateva rugaminti ne-au lasat in cabina insa insotiti de un "sepepist") si drumul pe "campia de piatra" ... link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 ce descurcaret e romanul. bv frate. tare rau islanda dar e scump de ajuns acolo pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 19, 2010 Autor Share Postat Septembrie 19, 2010 in loc de Bucuresti - Chisinau, uichendul asta am facut: Buc. - Tecuci - Galati - Tulcea - Constanta - Vama Veche - Balcik - Varna - Schumen - Giurgiu - Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate