PzKpfW Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Oau. Lasand deoparte toate replicile despre casti de plastic, ceaune, cate accidente nu are fiecare si cat de adevarati sunt cei care au motorete de viteza, pe mine ma descumpaneste cum in Romania pana si cei care isi cumpara motocicleta supersport trag de ea sa scoata un consum cat mai mic, ca sa se poata apoi lauda cu "realizarea" lor... Oau. E vorba de o MOTOCICLETA. Nu e tanc. Nu e tir. Nu e basculanta. Ti-o iei pentru ca iti place sa te dai pe ea. NU ca sa faci economii la combustibil. Apoi, e vorba in general de motoare de maxim 1000cc. CAT pot sa consume? 5? 10? .. hai 15l/100km (mai mult, inseamna ca ai gaura in rezervor). Daca nu iti permiti sa bagi atata benzina in motocicleta, o pui pe Bikeshop si iti cauti frumos o bicicleta. Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Decembrie 26, 2010 Autor Share Postat Decembrie 26, 2010 (editat) Oau. Lasand deoparte toate replicile despre casti de plastic, ceaune, cate accidente nu are fiecare si cat de adevarati sunt cei care au motorete de viteza, pe mine ma descumpaneste cum in Romania pana si cei care isi cumpara motocicleta supersport trag de ea sa scoata un consum cat mai mic, ca sa se poata apoi lauda cu "realizarea" lor... Oau. E vorba de o MOTOCICLETA. Nu e tanc. Nu e tir. Nu e basculanta. Ti-o iei pentru ca iti place sa te dai pe ea. NU ca sa faci economii la combustibil. Apoi, e vorba in general de motoare de maxim 1000cc. CAT pot sa consume? 5? 10? .. hai 15l/100km (mai mult, inseamna ca ai gaura in rezervor). Daca nu iti permiti sa bagi atata benzina in motocicleta, o pui pe Bikeshop si iti cauti frumos o bicicleta. Punct. corect... eu am aceeasi parere, nu-ti permiti sa mergi cu moto, atunci poti merge pe jos... ...dar trebuie sa recunosti ca nu mereu scoti acelasi consum... consumul difera in functie de trafic/incarcatura/viteza... bla, bla, bla (in Bucuresti, in traficul nostru drag, nu cred ca poti sa-i faci un consum real... de fapt, daca stam bne si ne gandim, toti spun ca in capitala totu e mai scump, de ce n-ar fii si consumul mai mare ) cum am mai spus, nu m-a interesat niciodata consumul... intr-adevar am luat-o pentru ca "imi place sa ma dau cu ea", nu am luat-o sa-i dau blana... am luat-o sa ma bucur de ea. cat despre replici, nu sti ca pe forum toti se cred Rossi... iar echipamentele lor sunt cele mai bune, pe cand ale noastre sunt doar de design Editat Decembrie 26, 2010 de sadixkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate