Caniggia Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Toate pozele de pe drum precum si povestile sunt mai jos: Prima seara, in Sighisoara - link A doua seara, in Campulung Moldovenesc - link Putna. Locul unde se termina drumul - link Cristi si cu ploaia se duc spre Iasi - link Piatra Neamt si niste capsuni in buza muntelui - link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 frumos traseu! felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RammSTeinuS Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Frumoasa excursia:) "Dincolo de Roman, spre Iași, e doar lupta cu curbele pe timp de ploaie. Sau așa speram, pentru că la ieșirea din Războieni era să mă ducă în lumea celor drepți o ambulanță." ----> Asta e culmea norocului, sa te omoare o ambulanta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 f frumosa tura, parca vroiai sa pleci in turneu prin Italia? cand? asteptam poze si de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Interesanta si relaxanta povestire pana la "ungur imputit". Daca imi revine cheful poate am sa citesc mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Iunie 21, 2010 Autor Share Postat Iunie 21, 2010 f frumosa tura, parca vroiai sa pleci in turneu prin Italia? cand? asteptam poze si de acolo In italia vreau sa plec in august...daca ma ajuta finantele Interesanta si relaxanta povestire pana la "ungur imputit". Daca imi revine cheful poate am sa citesc mai departe. la fel cum am zis si romani idioti...zic si ungur imputit...si bulgar (cuvant urat)...samd...nu e nimic personal cu ungurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 In italia vreau sa plec in august...daca ma ajuta finantele Daca vii prin Italia, sa ma vizitezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Caniggia, vezi ca pozele de pe blog nu merg sub nicio forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Interesanta si relaxanta povestire pana la "ungur imputit". Daca imi revine cheful poate am sa citesc mai departe. asa e.suna mai bine bozgor sau topor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Interesanta si relaxanta povestire pana la "ungur imputit". Daca imi revine cheful poate am sa citesc mai departe. Nu cred ca merita. S-a caracterizat singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 asa e.suna mai bine bozgor sau topor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Iunie 25, 2010 Autor Share Postat Iunie 25, 2010 Nu cred ca merita. S-a caracterizat singur. V-ati blocat iremediabil pe expresia aia? Am explicat ca nu era nimic legat de natie, era pur si simplu o expresie, asa cum o folosesc si in cazul romanilor, americanilor, bulgarilor....etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 V-ati blocat iremediabil pe expresia aia? Am explicat ca nu era nimic legat de natie, era pur si simplu o expresie, asa cum o folosesc si in cazul romanilor, americanilor, bulgarilor....etc. Degeaba, ti-ai capatat renume de rasist , cel putin in comunitatea de origine maghiara. Ca sa te scoti, trebuie sa mergi in Tg Mures cu steagul Ungariei legat de motor cantand Isten, ĂĄldd meg a magyart (nah glumeam). Dar se vede ca lumea e mai sensibila la acest fel de comentarii mai rautacioase. Eu unul am fost sa cumpar in jud. Harghita paine si mi-au vorbit numai in ungureste, se faceau ca nu stiu romaneste. Tot acolo m-am imprietenit f bine cu niste baieti maghiari, in cele cateva luni cat am lucrat in zona. Diferente rasiale nu prea exista deci, dar anumite persoane fac tot cu putinta sa accentueze aceasta asa zisa 'ura' intre popoare. Eu unul nu sunt rasist, incerc sa vad 'the whole picture' nu doar fragmente. (Repet, daca vii in Italia sa imi faci o vizita ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate