emiandgabi Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Sal Doresc sa achizitionez un KLX300 din 98 ptr soft enduro insa nu prea am cunostinte si informatii despre acest model. De aceea va rog daca stiti una alta despre acest model sa impartasiti informatia si cu mine (citeva cuvinte despre fiabilitate in caz ca sint poseeori). Oare piesaraia pentru Kawasaki este accesibila ca pret? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Sal Doresc sa achizitionez un KLX300 din 98 ptr soft enduro insa nu prea am cunostinte si informatii despre acest model. De aceea va rog daca stiti una alta despre acest model sa impartasiti informatia si cu mine (citeva cuvinte despre fiabilitate in caz ca sint poseeori). Oare piesaraia pentru Kawasaki este accesibila ca pret? Multumesc NUUUUUU kawa ia-ti Yamaha Honda suzuki ktm Husqwarnad anu kawe le urasc, am avut si nici unu no fost bun d enimic , mancator de bani in piese is benzina si dak e 4 timpi si ulei:P:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emiandgabi Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 NUUUUUU kawa ia-ti Yamaha Honda suzuki ktm Husqwarnad anu kawe le urasc, am avut si nici unu no fost bun d enimic , mancator de bani in piese is benzina si dak e 4 timpi si ulei:P:)) Merci de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 La Kawasaki o sa stai naspa cu piesele. O sa le vezi doar pe ebay. Ia-ti un KTM mai vechi, un LC4 400 (SXC) tot de prin anii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) NUUUUUU kawa ia-ti Yamaha Honda suzuki ktm Husqwarnad anu kawe le urasc, am avut si nici unu no fost bun d enimic , mancator de bani in piese is benzina si dak e 4 timpi si ulei:P:)) dar ce, mai nou alea in 2T nu mai au nevoie de ulei sau doar nu-l mai consuma?? Editat Iunie 23, 2010 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate