macacu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Dragi prieteni va scriu de pe litoralul insorit in momentul de fazta unde in perioada 13-15 AUGUST am placerea de a va invita la un mega spectacol, MOTO XCOUNTRY FESTIVAL...... Unii dintre voi stiu despre ce e vorba altii sunt nerabdatori sa afle si tot asa..... Deci ... 13 15 AUGUST LA VAMA VECHE echipa XCOUNTRY va asteapta sa petrcem 3 zile si 3 noptzi k in basme revin cu poze din traseu .locatzie etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 pot sa fiu eu zmeul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iunie 29, 2010 Autor Share Postat Iunie 29, 2010 pe tine te fac vrajitoarea cea rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Ok. Va rog sa-mi faceti o ecluza sa vin si eu cu delfinii mei... Ai facut harta traseului? Ai gasit o baltoaca si ptr Lautartu??? Foarte important... Spor la treaba Big Bruder. Mesaj completat Sper sa fiu 100% refacut dupa REA ca sa pot face spectacol la X-Country II. Oricum ar fi si orice s-ar intampla voi fi acolo alaturi de acea mana de oameni ce mi se aseamana si care in loc sa-mi puna piedica (cum e la viteza) ma ajuta sa trec mai departe. Mare Caracter Sportiv, mari Prietenii si Patzenii. Abia astept noua provocare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 niste detalii vor fi publicate pe site sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 salutari de pe malul marii vremea e buna apa e calda berea e rece si multa....... cam prea multa k deja ma doare capu, mancare este buna ........ ce sa va mai spun au inceput pregatirile pentru tabra etc...... bla bla bla va asteptam nu stiu de ce dar am impresia k o sa fie cea mai tare editzie a noastra Go to the top of the pageReport Post Edit Post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Dragilor avem si harta locatiei ! O sa avem un eveniment pe cinste ! Suntem " la vedere" asa ca speram sa fie public pentru spectaol! Iata harta si afisul festivalului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 ceva poze din traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 sabine, ai termenat cu delfinii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 o sa fie traseu "de campie" sau endurocross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Traseul este unul de endurocross ( in adevaratul sens ) cu "tendinte" uriase spre enduro, multa piatra...... revenim cu poze din traseu cat mai curand ! Apropos : s-a dat startul la inscrieri pe site !!!!! Editat August 9, 2010 de XCOUNTRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 hai cu poze sandule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 hai cu poze sandule daca o sa pui pozele de la concurs nu o sa ne ajute cu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Mesaj completat o sa fie traseu "de campie" sau endurocross? Tu ce crezi ? Editat August 10, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) o sa fie intr-o cariera de piatra.... micu' erzberg ps: ia uitati-va pe g-earth ;D Editat August 10, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 unde e ca eu nu o vad?!?@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Am revenit cu poze din traseu !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Noutati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Mesaj completat Tu ce crezi ? Am fost ironic degeaba, traseul fiind de mare exceptie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barli Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 http://enduro.hi2.ro/endurocross-14-august...a-veche-limanu/ - poze Mesaj completat gen nu pot da edit asa ca postez in continuare http://enduro.hi2.ro/endurocross-14-august...-start-clasa-a/ Start clasa A http://enduro.hi2.ro/endurocross-14-august...-start-clasa-b/ Start clasa B http://enduro.hi2.ro/endurocross-14-august...-start-clasa-c/ Start clasa C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockeru_73 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Poze de la concursurile de sambata seara nu ai ? , am vazut ca s-au facut ceva poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barli Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) am poze doar de la prima zi de concurs (CNI Endurocross) dupa premiere am plecat spre casa Editat August 17, 2010 de barli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate