biscq Postat Iulie 31, 2006 Autor Share Postat Iulie 31, 2006 Fu fain! Compania , vremea idem, dar prea putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Fu fain! Compania , vremea idem, dar prea putin... ...super fain in Vama...cam putin intradevar...dar eu oricum nu prea am stat foarte treaz...am avut probleme cu dimensiunea relativa a timpului putin comprimat cu ajutorul coktailĂului bere&tequila... ...compania de nota 20...sa traiasca marmota..cu staniol cu tot..ddu cu nevasta cu tot, danny, shakira biscuitelu si toti ceilalti... ...va mai aduceti aminte de mine? Bine v-am gasit! ..te-a mai luat soarele putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 bah ce rau imi pare k am facut accident si nu am putut veni cu voi . dupa ce o repar pe suzi mai merem? vreau si io biscq ce ai facut ? ai reusit sa itzi iei moto din ct? tzi-a placut era buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 haide domne, ce-i asta, ceva mai multe detalii, amanunte si picanterii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 bah ce rau imi pare k am facut accident si nu am putut veni cu voi . dupa ce o repar pe suzi mai merem? vreau si io next week?....loading...please wait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biscq Postat Iulie 31, 2006 Autor Share Postat Iulie 31, 2006 a... si inca ceva am nasul rosu' si asti a la munci m-au facut betivan... (eu zik ca e de la soare ) so vorba lui: @emanueln79: ..super fain in Vama... traiasca: coktailul bere&tequila... shakira shakira prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 a... si inca ceva am nasul rosu' si asti a la munci m-au facut betivan... (eu zik ca e de la soare ) so vorba lui: care soare draguta....ca eu nu l-am vazut...clar e de la tequila haide domne, ce-i asta, ceva mai multe detalii, amanunte si picanterii! poate baga DDU poze....cu ceaoanele alea cu mincare de la shobi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 ddu? poze? ma doare in git de mor...cred ca era nisip in bere...ca altfel nu im explic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 biscq..uitel ce mai zici..ti-a trecut nasucul? ddu poze ceva? marmota rullz....cam inghesuit pe onda...cam mica pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate