cichician Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Yamaha FZ6 S2, 2007, 12500 km, si are si doo roti. Cichician out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 S2 vine de la "doo roti" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Parca fjr-ul era tranvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iunie 24, 2010 Autor Share Postat Iunie 24, 2010 S2 vine de la "doo roti" ? Am sunat la reprezentanta yamaha si baetii de acolo mi-au confirmat acest fapt. Parca fjr-ul era tranvai. Ala e old scul, asta reprezinta generatia pro...stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 asta taie traNvaiu'n doua de-a lungu . da' vatmanu', cu vatmanu' ce ati avut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iunie 24, 2010 Autor Share Postat Iunie 24, 2010 Ai sa te razi, dar numele meu de familie e Vatamanu, deci te-am facut sah mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 (editat) Ai sa te razi, dar numele meu de familie e Vatamanu, deci te-am facut sah mat. cum sa ma rad cand imi vine sa plang ? Dom' Vatmanu, cum facusi bre sa tai traNvaiu cu drujba aia, i-ai pus laser in faruri ? Editat Iunie 24, 2010 de ovidius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iunie 24, 2010 Autor Share Postat Iunie 24, 2010 HA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 lume rea si invidioasa. numai cine nu a condus fz6 , poate sa vorbeasca asa. stii de ce umbla politistii cu cainele pe strada? sa le creasca coeficientul de inteligenta. :D un grup de cercetatori somalezi de la universitatea din caracal au stabilit ca nu este adevarat. politistii sunt imuni iar principala cauza a handicapului lor este ca ei nu sunt nascuti,ei sunt ouati.maternitatea lor se numeste cuibar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Meserie agregatu respectiv.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 lume rea si invidioasa. numai cine nu a condus fz6 , poate sa vorbeasca asa.stii de ce umbla politistii cu cainele pe strada? sa le creasca coeficientul de inteligenta. :D un grup de cercetatori somalezi de la universitatea din caracal au stabilit ca nu este adevarat. politistii sunt imuni iar principala cauza a handicapului lor este ca ei nu sunt nascuti,ei sunt ouati.maternitatea lor se numeste cuibar. care-i legatura intre banc si topic ? oricum, are haz bancul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 pardon.bancul,nu are nici o legatura cu topicul. am crezut ca este amuzant. referitor la remarca ta vis a vis de fz6,in acest topic toata lumea se lauda cu gunoiul care la achizitionat. ca e 1000rr, zx12,gsxr , harley sau minsk,gunoiul e al tau si e cea mai buna si performanta motoreta fabricata vreaodata.aici nu au loc critici,doar vorbe de bine si urari. o zi buna si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 pardon.bancul,nu are nici o legatura cu topicul. am crezut ca este amuzant.referitor la remarca ta vis a vis de fz6,in acest topic toata lumea se lauda cu gunoiul care la achizitionat. ca e 1000rr, zx12,gsxr , harley sau minsk,gunoiul e al tau si e cea mai buna si performanta motoreta fabricata vreaodata.aici nu au loc critici,doar vorbe de bine si urari. o zi buna si asfalt uscat. Stai bre, ca daca imi scot sintetizatorul din beci, pot sa creez multe melodii in care sa cant si sa descant greseli la motoreta asta, dar nu o fac (PM cine vrea sa o fac). Si sa nu mai zic ca a ta/ ale voastre e mai urate ca mine, asa ca shut up din gura, da? Apropo, mai Laura/Marean am fost uichendul asta pana in Bacau si m-am intors nu pe E85 , ci prin Brasov, apoi Buzau, apoi Colentina; plm, am vrut sa desenez un S pe harta. Sa muara Gipsi Tziganul, trebuie sa ne bagam un uichend cu cortul pe acolo, ca arata intr-un mare fel atat zona cat si asfaltul. Dar asta dupa ce va intoarceti de la furat casetofoane din UK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 ne-am intors bre. fara casetofoane.apropo,LA MULTI ANI! pe drumul ala ne-am intors de la bacau pe vremea cand calareai marauder. acum nu cred ca mai merge sa stam la cort in zona aia(e frig) poate treci pe la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate