rul Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 drumul pana la iasi il gasim noi dar o mica harta sau ceva indicati despre locatie. eu nu am mai fost in zona aceea a moldovei.pt. corturi avem loc si cat costa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 11, 2006 Autor Share Postat August 11, 2006 intrarea va fi o jucarie (ca la ploiesti), locuri de cort moka in perimetru marcat si pazit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
is 27 ama Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 merita venit pt ca e distractiela greu......eu vin cu mana in ghips...nu pot lipsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanRC Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Anul trecut am fost plecat din localitate , dar anul asta nu am cum sa ratez evenimentul ! Locatia este superba iar programul pare fff promitator ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Program Sâmbătă 19.08.2006 - - 15.00: Participarea la Pepsi Maxmotoracing Liniuțe, burn-out, demonstrații free-style & bike show; - liniutele si demonstratiile unde vor avea loc? tot pe Stefan cel Mare ca anu` trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 stie careva care e cel mai ok drum de la constantza la iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 poti veni pe galati - barlad - vaslui - iasi drumul [national] e in conditii decente nu este nevoie sa o iei pe bacau sau alte ocolisuri.pana in galati te descurci ai mai multe optiuni,cand am fost la intalnire la voi am trecut dunarea pe la vadul oii - harsova si a fost ok. totusi intre barlad si vaslui ai grija la caii aparuti spontan pe sosea, copii din sate care se joaca cu mingi, gasti, rate, oi si toate nenorocirile. asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 poti veni pe galati - barlad - vaslui - iasi drumul [national] e in conditii decente nu este nevoie sa o iei pe bacau sau alte ocolisuri.pana in galati te descurci ai mai multe optiuni,cand am fost la intalnire la voi am trecut dunarea pe la vadul oii - harsova si a fost ok. totusi intre barlad si vaslui ai grija la caii aparuti spontan pe sosea, copii din sate care se joaca cu mingi, gasti, rate, oi si toate nenorocirile. asfalt uscat ! Cred ca traseul care l-am facut totusi a fost Constanta> Harsova>Braila>Galati>Barlad>Vaslui>Iasi cu mentiunea ca intre Galati si Barlad sunt 2 drumuri (1 mai palmat care e 80% fara sate, doar prin lanuri de grau si e chiar futere si il recomand, si altu mai aglomerat si mai lung cica). Partea cea mai proasta din traseu e intre Vaslui si Iasi dar e totusi decenta. Imediat dupa comuna Poieni e locatia. Te asteptam cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 Firestarter Posted Yesterday, 05:57 PM QUOTE(orestte @ Jul 29 2006, 02:22 PM) Program Sâmbătă 19.08.2006 - - 15.00: Participarea la Pepsi Maxmotoracing Liniuțe, burn-out, demonstrații free-style & bike show; - liniutele si demonstratiile unde vor avea loc? tot pe Stefan cel Mare ca anu` trecut? depinde unde le da aprobare Stefan cel Mare a cazut oricum vom ajunge cu parada la acel eveniment, facem parte din echipa (logistica) cel mai bun drum si cel mai scurt din ct-a spre iasi e ct-a -braila (cu bacul de la braila, MACIN)-tecuci barlad vaslui iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 ok, mersi orestte oricum cred ca va aparea pe forum locatia demonstratiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 se pare ca pan la urma liniutele vor fi pe Calea Chisinaului intre cet tudor si baza 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 poti veni pe galati - barlad - vaslui - iasi drumul [national] e in conditii decente nu este nevoie sa o iei pe bacau sau alte ocolisuri.pana in galati te descurci ai mai multe optiuni,cand am fost la intalnire la voi am trecut dunarea pe la vadul oii - harsova si a fost ok. totusi intre barlad si vaslui ai grija la caii aparuti spontan pe sosea, copii din sate care se joaca cu mingi, gasti, rate, oi si toate nenorocirile. asfalt uscat ! multzam fain...io defapt sunt din cluj dar am facut si imi propun sa mai fac in continuare impreuna cu tatamiu un mic tur al tzarii cu dneprele am fost la odorhei acum suntem la bucuresti maine mergem la mare iar de acolo la iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Ma lipesc si eu!! Cine merge din zona Sucevei dati un pm cu nr de tel poate mergem impreuna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 multzam fain...io defapt sunt din cluj dar am facut si imi propun sa mai fac in continuare impreuna cu tatamiu un mic tur al tzarii cu dneprele am fost la odorhei acum suntem la bucuresti maine mergem la mare iar de acolo la iasi Super tare! Bravo! Va asteptam:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Super tare! Bravo! Va asteptam:D si noi pe tine in fundatie:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Cu regret il anunt pe Alveola ca nu reusesc sa ajung la Iasi... Avem o nunta la care nu putem si nu vrem sa lipsim... in Brasov. Sorry, Iasi... Cu bucurie te anunt ca ne vedem la nunta la BV Intrunire Tres Bulles , desi cred ca dupa cum stiu gasca de la nunta, vor fi "molto bulles" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 rameros de Iasi va zice ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhigraph Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Vin si eu cu un "boboc" dupa mine... Abia astept sa vad o gramada de motoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Vin si eu cu un "boboc" dupa mine... Abia astept sa vad o gramada de motoare ! "BOBOCUL" e cumva ADVETURE-ul? Sa-l stapanesti sanatos! Cred ca o sa bem o bere acolo,numa sa am cu cine sa vin ,ca singur e naspa rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 "BOBOCUL" e cumva ADVETURE-ul? Sa-l stapanesti sanatos! Cred ca o sa bem o bere acolo,numa sa am cu cine sa vin ,ca singur e naspa rau!!! Hai ma parca sunteti fete mari, ce-i asa nashpa frate? Vii din Bacau? Pai cat ai clipi esti in Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 primul venit de acum 2 zile din tg neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 stiu ca e tarziu de intrbat dar mai exista locuri la casute, si daca da la ce pret? si eventual un nr unde sa pot face rezervare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 posibilitati de cazare CAMPING SABTIBROM LANGA EVENIMENT 1CASUTA pat dublu-30ron\zi tel rez 0232294539 PENSIUNEA NO LIMITS 1,5KM DE EVENIMENT camera pat dublu cu baie in camera 100ron\zi camera pat dublu baie comuna 80ron\zi tel rez 0232294548 CAMPING TABARA BUCIUM 2,5KM DE EVENIMENT 1CASUTA 2 PERS 30RON\ZI 1CAMERA PAT DUBLUCU DUS IN CAMERA PRET NEG REZ LA 724680364 PENSIUNEA IL DIVINO 2,5KM DE EVENIMENT 3PATURI PLUS DUS 150RON\ZI 2PATRUI PLUS DUS 100RON\ZI 3PATURI CU DUS COMUN 120RON\ZI 2PATURI CU DUS COMUN 80RON\ZI REZ TEL 0746888560, 0232211124 LOCURILE DE CAZARE SE REZERVA LA NR DE TEL AFISATE, ELE FIIND DIRECT DE LA CAMPING\PENSIUNE din cate stiu casute la sabtibrom nu mai sunt toate au fost rezervate in rest ai nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate