Sari la conținut

Help: Ce Are Minsku Meu?


bob66
 Share

Postări Recomandate

Fratilor, am si eu o chestie, care nu prea se cheama motor (e Minsk), dar are 2 roti... :(

 

am urmatoarea problema cu ea: porneste (chiar destul de usor ca d-abia i-am schimbat carburatoru) dar nu vrea sa accelereze. Cablul functioneaza ca doar ne-am uitat. Invarti acceleratia si nu se intampla nimic, parca ar trage aer in loc de benzina... Se poate baga in viteza, pleaca de pe loc da merge cu viteza melcului.

 

Si toate astea dupa ce anul trecut mi-a reparat-o cineva din Giulesti .. a mers doua saptamani si dupa a inceput sa faca asa. La inceput avea momente cand accelera si momente cand nu voia nici moarta (era sa ma manance cainii din cauza ca motoru meu nu voia sa plece ...); acum nu mai vrea nimic.

 

Am vb cu cineva sa vina sa se uite la ea, dar poate imi spuneti niste posibile cauze sa am si eu idee ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai...un filtru sau o sita pe traiectul bezinei ai ?Ca s-ar putea ca acel carburator nou sa nu se inteleaga prea bine cu rugina veche din rezervor :( . Desfa-l si cutrata jiglerele.Verifica si cuiul ponton sa nu aiba rugina in el .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Carburatoru n-are cui ponton (eu asa am comandat, dar a venit fara...). Cu carburatoru vechi facea la fel si pe ala il curatasem ca lumea.

 

Mi-a mai zis cineva ca s-ar putea sa fie infundat vreun traseu de evacuare si sa nu faca evacuarea ... ajuta la ceva sa incerc fara teava de esapament?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca motorul porneste dar nu vrea sa accelereze, io zic ca e o problema pe la alimentarea cu benzina. Nu stiu cum vine asta cu carburatorul fara cui pointou...

 

Poti sa verifici garnitura dintre carburator si cilindru, poate nu etanseaza si trage aer pe-acolo. Ai schimbat-o si pe-aia cand ai schimbat carburatorul ?

 

Cu toba, nu stiu daca poti sa scoti sita si sa te uiti daca ai foarte multa mizerie acolo, la mine se poate. In orice caz, o sa te murdaresti pe maini si n-o sa iasa o saptamana negreala de sub unghii :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu nu ma pricep f bine, dar s-a uitat cineva la carburator si mi-a explicat ca nu are cui d-ala... (din cate am inteles cuiul ala foloseste la umplerea rapida cu benzina a carburatorului..)

 

garnitura dintre carburator si cilindru e una care nu se potrivea acolo, era putin mai mare, dar am strans bine de tot suruburile si s-a revarsat din santul ala, deci zic ca izoleaza bine.

 

ar mai fi o izolatie: intre carburator si camera de aer (sau cum s-o chema).. desi si aia am facut-o mai demult cu silicon..

 

ps: un prieten d-al meu a facut cu motoru asta, in conditii d-astea cateva zeci de km in cateva ore (il depaseau si carutele :()

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu ar avea cui poantou ar trebui sa se innece si sa inegreasca bujia, apoi se opreste, dar e posibil sa faca si asa cum zici. E adevarat ca in faza preliminara (100m) trage f greu.

Eu nu aveam jicler la soc si tot asa facea. Iti recomand o chestie care la mine a tinut: in camera de nivel constant o sa ginesti un canal pentru soc. Acesta ar trebui sa aiba un jigler, daca nu are, baga un surub si infunda-l. N-o sa mai ai soc, dar va merge perfect la cald. Si mai zic si eu o prostie: tu ai verificat daca cablu de acceleratie actioneaza sau nu cumva s-a desfacut din carburator?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma baieti, nu o luati chiar asa in serios cu faza ca "minsku nu e motor" :(

 

acu sa va zic ce s-a mai intamplat: era o problema de la aprindere .. faza e ca dadea scanteie la bujie, da nu ca lumea si s-a descoperit o sarma care statea aiurea si facea masa (acolo la bobinaj)

 

sunt doritori sa-l cumpere? eu vreau sa-mi iau alt motor in mai, si vreau sa-l dau pe asta ... la pret inca nu stiu, da daca se arata careva interesat discutam ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...