demostene Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 mai bag si eu o poza.. nu mi-au iesit! m-a omorat expozitia!!!! imi trebuiesc cel putin 2 luni de terapie intensiva ca sa-mi revin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 one more.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 imi place pretul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 imi place pretul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 bine ba nene da un topic separat in care sa bagati pozele cu super fetele de acolo nu faceti? hai ca stiu ca le-ati facut miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 Wait 4 me man!!! Am ceva ,,special" ptr. tine mah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 bine ba nene da un topic separat in care sa bagati pozele cu super fetele de acolo nu faceti?hai ca stiu ca le-ati facut miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de poze "Nu este adevarat...minciuni in falshi".... uite dovezi ca am fotografiat numai motoarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 Este o greseala ...m-a miscat unu' exact cand pozam de fapt aprilia ma interesa Bah ce mi-a stricat "omuletul" asta poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 Superba "motorisca"....bruneta...asta...Nera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 Bune "aprilicele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 Si Kawasaki (un pic "suparat"a) iti atragea privirile. DOBRESCULEEEEEE..!!!.. De unde le-ai aduuuus...ca m-am invartit ca "tiripliciu" mai tot timpul pe la standul "United Motors" . Noroc cu fimiu ca a filmat, asa ca am vazut salonul acasa seara! Tu si cu Daniel sunteti de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 ANDI si tu esti de vina ca bagi poze d'astea. Tu cu DAN si cu Daniel. Nu mai poate omu sa citeasca noile posturi , ca ramane zgaindu-se la "motociclete" PS Bai ce bine stie sa "pozeze" ..."Nera" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 auuuuuuuuuuuuuuu mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inkognito Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 Beton...Imi pare rau ca n-am reusit sa ajung la salon dar din pozele pe care le-am vazut cred ca a fost super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 frumos salonul cu toate ca spatiul alocat mi s-a parut a fi destul de mic... cre' ca toata lumea care a fost pe acolo si-a lasat ochii la bruneta Nera, nici n-am putut sa ma uit bine la "motor" ca in permanenta era cate cineva care-i facea poza fetei... felicitari pentru salon si organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Dar de langa R1 nu ma puteam dezlipi. EXCEPTIONALA. R1 e deja comuna, insa pentru un GSXR1000 mi-as pune la bataie ochiul maro. vreun doritor instarit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Dumnealor dansau alaturi,linga pavilionul central! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 sa inceapa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 buna "neroaica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 una mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate