Okesz Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 ce stiti despre etapa de enduro de la Zarnesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 ce stiti despre etapa de enduro de la Zarnesti? Weekendul trecut la Bistrita, Federatia a anunta ca se tine. Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 27, 2006 Autor Share Postat Iulie 27, 2006 Este enervant ca inainte cu doar 1 saptamana de un posibil eveniment sportiv nu gasesti nici o informatie oficiala scrisa pe net (cel putin eu n-am gasit nimic pe frm.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 pai ce vrei, nene??? nu stiai ca tzara asta stie numai fotbal?? ai si pretentii!!! acum serios....si mie mi s-ar parea normal sa fie anuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Este enervant ca inainte cu doar 1 saptamana de un posibil eveniment sportiv nu gasesti nici o informatie oficiala scrisa pe net Organizatorul trimite "Regulamentul Particular" la Federatie, iar Federatia aproba regulamentul "cu cel putin 7 zile inainte de concurs". Astfel, informatiile vor veni numai cu 7 zile inainte de fiecare eveniment... Asta-i... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 30, 2006 Autor Share Postat Iulie 30, 2006 Pai de astazi mai sunt 5 zile pana la eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Pai de astazi mai sunt 5 zile pana la eveniment. vezi ca s-a pus regulament particular pe www.frm.ro! Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Stie cineva o pensiune misto in Zarnesti? Merg cu gagica si trebuie sa o conving ca e frumos la enduro (daca eram singur stateam la cort). Un loc unde se mananca bine si e liniste. Am gasit mai multe pe net, dar as prefera sa merg la una recomandata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 Din cate stiu, nu prea sunt pensiuni in Zarnesti (dar intreaba-i pe organizatori) eu anul trecut am stat in Tohanul Nou la o pensiune OK, era parca ultima pnesiune pe partea stanga a drumului, cand ieseai spre Bran.Problema e ca drumul care leaga Tohanul de Zarnesti este groaznic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 a fost bine organizat. Locatia de la motocross de la zarnesti e perfecta - WC-uri curate, dusuri cu apa calda, loc de spalat motoare. traseul a fost f bine marcat. Sambata a plouat de a rupt si ne-a chinuit tare pe o urcare. Sambata au reusit sa faca 2 ture doar 3 la A, 4 la B si 8 la C (daca tin bine minte). Eu am facut doar una sambata - mi s-a ars o siguranta pe la jumatatea turei si m-am chinuit tare cu kickstartul. Duminica am reusit sa le fac pe amandoua - sa traiasca Romeo Duicu ca mi-a urcat motocicleta la urcarea aia nasoala . Oricum, rezultat mai bun decat la poiana marului unde am facut doar cate o tura in fiecare zi :-) Geza a faut 3 ture in viteza a 2-a si cu toate astea cred ca a iesit pe locul 2 la C. Asteptam si clasamentul. Asa de curiozitate. @Okesz - am stat la pensiunea Elena in Zarnesti. F curat si frumos. Gazda f amabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Geza a faut 3 ture in viteza a 2-a si cu toate astea cred ca a iesit pe locul 2 la C. Locul I. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Locul I. Bravo! F tare. Eu zic sa nici nu mai repari schimbatorul ca mergi f bine intr-a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Organizare foarte buna...tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Rezultate Campionatul National de ENDURO - etapa a II-a Zarnesti[/size] Clasa A 1 Gyenes Emanuel 47 2 Olah Laszlo 45 3 Pandrea Mirel 42 4 Serb Ovidiu 18 5 Dunca Romeo 18 - Csaki Ferenc 0 - Duicu Romeo 0 - Popescu Ciprian 0 - Dorr Eduard 0 - Butuza Marcel 0 Clasa B 1 Lupu Marius 47 2 Neacsu Marian 43 3 Garbacea Alexandru 42 4 Necula Eugen 36 5 Munteanu Ioan 18 6 Barbos Gheorghe 15 - Anghel Alexandru 0 - Secareanu Marcel Ciprian 0 - Chiriac Mihai 0 - Preda Bogdan 0 - Tatoiu Dan 0 - Raduly Imre 0 - Niculescu Marius 0 - Casuneanu Costel 0 Clasa C 1 Benedekfi Geza 47 2 Kovacs Ervin Zsolt 43 3 Vendramini Giovani 42 4 Butuza Constantin 38 5 Baliban Radu 30 6 Barabas Jozsef 29 7 Puia Adrian 16 8 Heinrich Amir 15 9 Vestemean Dragos 13 - Mosteanu Ionut 0 - Goga Andreea 0 - Ionescu Catalin 0 - Duicu Andreea 0 - Lutas Ioan 0 - Scortea Radu 0 - Balba Adrian 0 - Bordea Gabriel 0 - Bordea Adrian 0 - Martin Eduard Stelian 0 - Teodorescu Valentin 0 - Balba Alexandru 0 - Dunca Cristian 0 Clasa Q 1 Incze Attila 47 2 Irimescu Razvan 47 - Incze Csaba 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Bravo! F tare. Eu zic sa nici nu mai repari schimbatorul ca mergi f bine intr-a doua Felicitari pentru Geza si toti cei care au reusit sa parcurga cele 4 ture.Traseul a fost frumos organizarea buna si o baza sportiva de invidiat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Felicitari pentru Geza si toti cei care au reusit sa parcurga cele 4 ture.Traseul a fost frumos organizarea buna si o baza sportiva de invidiat . Bine ati venit pe forum Dl Lutas Legat de clasament, eu ar fi trebuit sa iau puncte a doua zi. Am facut 2 ture si am numai penalizari de timp (40 min pe prima tura si mai putin pe a doua). Am pus o intrebare la federatie sa inteleg ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Bine ati venit pe forum Dl Lutas Legat de clasament, eu ar fi trebuit sa iau puncte a doua zi. Am facut 2 ture si am numai penalizari de timp (40 min pe prima tura si mai putin pe a doua). Am pus o intrebare la federatie sa inteleg ce s-a intamplat. Poate ai avut ca mine intarziere mai mare de 60 min la sosire . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Poate ai avut ca mine intarziere mai mare de 60 min la sosire . nope. Am avut 40 minute la prima tura si cam 20 min la a doua. Eu stiam ca nu se cumuleaza intarzierile. Sau se cumuleaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Etapa faina, gazde minunate, traseu "porcesc", fete in namol, aterizari in cap, rotile in sus, fair play, profesionalism, abandonuri. Voi reveni cu placere la Zarnesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 f misto pozele in special aia cu Jo la sosire - f expresiva privirea - si cea cu motocicleta rasturnata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Fetele si namolul...ce combinatie perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Cateva poze de 2Roti.Toate drepturile rezervate.Restul de cateva sute le pun pe dvd impreuna cu filmuletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Foarte tare.. Felicitari tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 ..super tare etapa..si pozele au fost super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate