katran Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Gata , a venit !! Pe la 3 noaptea !!! Baieti de salon , au tras tocmai de la Bistrita sa mi-l aduca !! Deci , sunt posesorul unui intruder 1400 rosu metalizat , in conditie perfecta , cromuri , vopsea cauciucuri , tot . Abia astept sa se faca dimineata s-o spal !! Problema e ca....nu mai am casca !!! Am dat-o cu Dragstarul ala mic !! Ce sa-i faci ...cand fu tica nu fu tache ...... Iete si o poza , e luata de pe site-ul lor , da' pun eu unele ca lumea maine !! Aia e !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Amanunte, amanunte!!!! Deci suntem doi cu VS1400! Sa ma zica lumea ceva! Felicitari si vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Iulie 26, 2006 Autor Share Postat Iulie 26, 2006 Multumesc frumos !!!! La prima ocazie dau berea !!! ( fara alcool !!!!!!!!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 S-o plimbi sanatos! ....De baut azi,la Arc? Ti-a venit motoru' si nu ti-ai modificat profilul?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Iulie 27, 2006 Autor Share Postat Iulie 27, 2006 Profil rezolvat , scuze , nu pot veni la Arc , bebelusul i-mi mananca tot timpul , si oricum tre' sa ma duc la mosie la Breaza , sa le duc pe fete ( sotia si fetita ) , ca in Bucuresti nu se poate sta .... Nu ma eschivez , pe bune , cu prima ocazie cand pot veni la Arc .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate