Toni Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Felicitari si multa sanatate pentru a continua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 "LA MULĂI, MULĂI ANI SI KILOMETRII CĂLARE" Domnule Constantin!!! Să ne vedem cu bine la Tismana. Sorin (DeÂşcă bătrână alive) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cat mai multi km calare. pentru cei care nu vin, poti sa pui vinul prin Posta, platim transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Felicitari! Multi inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 La Multi Ani.......Am dubii in legatura cu vinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 La Multi Ani.......Am dubii in legatura cu vinul sanatate la multi ani cati din noi vom ajunge la asa o performanta sa traiti dom profesor cu stima pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Multi ani va ureaza si Domnul Dinu 42 ani de A, Eugen senior 36 ani de A si Eugen junior 15 ani de A . Nostalgia mereu ne rapeste un zambet iar pasiunea e o buna bucata din viata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 va doresc la multi ani, sa fiti sanatos si sa mai stati pe motor inca atatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 ...si eu credeam ca-s smecher cu 29 ani de A. M-ai facut praf domnule ! ...si in acelas timp ai tot respectul meu . MULTI INAINTE ! ... ani si kilometrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate