Achile Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Salut, baieti! M-ar interesa un hard-enduro european de 400-500 cmc ina afara de KTM(nu ma intrebati de ce, am motivele mele) .... Ce sugerati? pana acum m-am dat pe un Suzuki dr 250 s....vreau ceva la aceeasi greutate, aproximativ... nu prea ma bag pe strada si imi plac noroaiele...HELP! http://www.motorbikes.be/en/Husaberg/2000/Fe%20400/-am gasit specificatiile de la Husaberg Fe 400 ce ziceti de Husqwarna te 410/510? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 ce facusi bre te saturasi de suzuka? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 28, 2006 Autor Share Postat Iulie 28, 2006 ma gandesc si la sezonul urmator....parca nu m-ar deranja inca vreo 15 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Pe 12 august la Gheorgheni se organizeaza EnduroCross - Cupa SHERCO. ( informatii suplimentare pe site-ul Federatiei : www.frm.ro ) Am inteles, ca se aduc niste motoare din Franta pentru teste... Daca crezi, ca merita o incercare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 29, 2006 Autor Share Postat Iulie 29, 2006 frate, abia am venit de la cursa cu turbatii din zona....SUNT RUPT IN 2 am incercat un ktm 250 SXF....laser, frate!!! @ geza-sper sa ajung...chiar sunt interesat o sa vin daca vine un prieten sa concureze frate, abia am venit de la cursa cu turbatii din zona....SUNT RUPT IN 2 am incercat un ktm 250 SXF....laser, frate!!! @ geza-sper sa ajung...chiar sunt interesat o sa vin daca vine un prieten sa concureze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 de ce cauti husa pe la belgieni si nu te uiti la români??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 in afara de KTM(nu ma intrebati de ce, am motivele mele) .... De ce nu KTM ? Ne zici si noua motivele ? Te intreb la modul cel mai serios, ca si eu am inceput sa ma informez mai in amanunt de KTM, ca vreau sa-mi iau si enduro (cross) la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate