mac Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Vreau sa merg cu cortul pe langa cluj pe undeva impreuna cu prietena mea. Va rog sa imi dati ceva sfaturi in ceea ce priveste locatia, daca se poate pe un rau sau pe lac, sa putem face baie. De mancat aduc cu mine deci nu am nevoie de magazine si kestii de genul. Merg cu o yamaha thundercat, deci sa nu ma trimiteti off road. astept sugestiile voastre. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Vreau sa merg cu cortul pe langa cluj pe undeva impreuna cu prietena mea. Va rog sa imi dati ceva sfaturi in ceea ce priveste locatia, daca se poate pe un rau sau pe lac, sa putem face baie. De mancat aduc cu mine deci nu am nevoie de magazine si kestii de genul. Merg cu o yamaha thundercat, deci sa nu ma trimiteti off road. astept sugestiile voastre. numai bine! Tarnita / Belis / prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Cheile Turzii, Ciucas, Caps (ii un sat dupa valea ierii, tot mergi pe langa parau, pana ajungi la baraj, exista drum asfaltat pana acol, doar ca e cam gaurit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 valea Capusului la 20 de km de cluj spre Oradea. intri in Capusul mic din E 60 si traversezi satul pe marginea raului. te opresti unde nu mai poti merge c u motorul. Lume putina peisaj fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Valea Draganului.. e la 100 km de Cluj, spre Oradea, Dupa Hueadin faci stanga.. drumul e cu gropi, dar cu viteza redusa merge, se pot ocoli, peisajul merita, mai sus este si baraj, zona superba! Sau Tarnita, Belis cum ziceau unii. Sau Valea Ariesului, sau spre Remeti! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Cheile turzii,cheile turenilor(sau asa ceva ca nu stiu cum se numesc da ii super acolo),belis,dodapilii etc. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate