sabinescu Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Ruta Cluj-Napoca - sebes - Voineasa - Rm. Valcea - Curtea de Arges - Sibiu - Cluj In total 750 km cu Transalp si Suzuki Burgman. Vreme deosebita si regiuni deosebite. Penrtru ca topicul este dedicat pozelor...here they are motoarele Lacul Oasa de la baraj Pasul Tatarau Pensiunea Montana, super bune conditii de cazare http://lh4.ggpht.com/_0kcoKDb5Rwo/TDtcM6K9...00/DSCN4425.JPG Undeva intre Voineasa si Malaia, formidabil traseul manastirea Cozia http://lh3.ggpht.com/_0kcoKDb5Rwo/TDtcZsh5...00/DSCN4446.jpg Curtea de Arges Transfagarasan on board OI OI OI cetatea Calnic Cetatea Calnic Salina Turda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Cand am vazut vidoclipul de mai jos nu imi venea sa cred : Recunosteam pasajul de la intrare si eram sigur ca este salina din Turda. S-a schimbat enorm in mai putin de un an de cand am fost ultima data acolo. Mi-as dori ca toata Romania sa se modifice la fel de radical si repede . Felicitari pentru plimbare ! P.s. Pare foarte interesanta cetatea Calnic. M-ai facut curios. Editat Iulie 13, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Salina de la Turda e o locatie pe care vreau s-o bifez anul asta. Felicitari pt tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Mi-ati dat curaj sa ies si eu cu motorul, mai ales cand ati mers cu Burgman-ul Si eu am trecut pe langa Calnic cu masina dar nu am intrat niciodata....poate se arata cu motorul. Eu am stat vreo 5 ani la Tau, mai jos de Oasa, pe vremea cand inca se muncea acolo, acum e ghost town.....drumul in schimb e impecabil, asfalt proaspat de cateva luni. In mai am fost pana acolo cu prietena cu masina si am vazut cateva grupuri de motoristi, fie cu vitezane, fie cu niste touringuri. Oricum, frumoasa tura si felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Daca puteti sa ocoliti salina in weekend. Se aduna cam multa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Cum e drumul intre Sugag - Obarsia Lotrului - Voineasa ? Poze nu aveti ? mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 Cum e drumul intre Sugag - Obarsia Lotrului - Voineasa ? Poze nu aveti ? mersi! Salutare, De la barajul Tau devine mai nasol dar practicabil, in unele portiuni cu asfalt bun, in altele se lucreaza. sunt multe basculante prin zona care circula destul de tare. In rest peste pasul Tatarau este o portiune neasfaltata pana aproape de Obarsia Lotrului. Din Obarsie la Voineasa e ok. Nu prea am facut poze in portiunea aceea, asteptam sa ajungem la Voineasa si se facea tarziu. Numai bine, Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu010 Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Salut, Cum e Transfagarasanul?Stiu ca acum doi ani pana la Balea era asfaltul praf. Vreau sa plec sambata 31 iulie pe Transagarasan si vroiam sa stiu starea drumului. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Salut, Cum e Transfagarasanul?Stiu ca acum doi ani pana la Balea era asfaltul praf. Vreau sa plec sambata 31 iulie pe Transagarasan si vroiam sa stiu starea drumului. Mersi. mai praf, in rest e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Ref. la Transfagarasan, eu l-am trecut luni. Partea dinspre Sibiu e foarte buna. Partea dinspre Curtea de Arges este buna cat tine golul alpin. De cand intri in padure si pana la baraj e infiorator de prost. Aproape era sa imi pierd bagajul.. Am mers cu 20-30km/h Dupa baraj e mai bun in sensul ca nu mai sunt atat de multe gropi ci doar denivelari. Nu recomand celor care nu au suspensii bune. Stie cineva ref la Transalpina daca e asfaltata si de unde pana unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Salutare,De la barajul Tau devine mai nasol dar practicabil, in unele portiuni cu asfalt bun, in altele se lucreaza. sunt multe basculante prin zona care circula destul de tare. In rest peste pasul Tatarau este o portiune neasfaltata pana aproape de Obarsia Lotrului. Din Obarsie la Voineasa e ok. Nu prea am facut poze in portiunea aceea, asteptam sa ajungem la Voineasa si se facea tarziu. Numai bine, Sabin Din Obarsie la Voineasa e ok??? Tare m-as bucura! Am fost anul trecut si mi-a venit sa plang! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate