toply Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Gata am avansat ... ieri am dat GS-ul si mi-am luat Honda VFR750F Am facut cu ea 400 km ieri si mi-a placut foarte mult....este un super motor... poze ii fac zilele astea...acum nu am decat cateva pe care le pun aici sa va dati cu parerea despre noua mea jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90mat Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 da-ne ceva date despre ea. cati km are, anul nasterii. cum se conduce. s-o stapanesti sanatos stai ca m-am prins. 1988 si 2250 de euro. am nimerit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Super! Imi place, e tare frumoasa. Sa te bucuri de ea si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 e super modelul, am un prieten ce are tot VFR750, dar modelul american, in mile si cu vreo 7 cai in plus si e super motocicleta, chiar un model foarte reusit. Sa ai bafta si 0 incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Super motorul,sa nu ai parte de incidente cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Iulie 30, 2006 Autor Share Postat Iulie 30, 2006 da-ne ceva date despre ea. cati km are, anul nasterii. cum se conduce. s-o stapanesti sanatos stai ca m-am prins. 1988 si 2250 de euro. am nimerit? exact asa este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate