bb915 Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Pentru ca anul trecut am salivat copios la topicul /index.php?showtopic=28512 m-am hotarat cu multa lene in mine sa plec din tm cam pe la pranz. Am mers pana la Lipova prin Fibis pentru ca eram curios cat de deteriorat este drumul.... nu mai fusesem de anul trecut si atunci cu masina. De la Lipova am luat-o catre Arad si la dreapta dupa semnul care indica Siria. Am trecut prin Ghioroc si a incoltit in mine si o speranta ca voi face o baie in lacul din localitate, dar bineinteles la intoarcere, scopul plimbarii era Cetatea In Siria m-am oprit in minipiata de langa casa memoriala Ioan Slavici ca poate aflu si eu pe unde se urca spre Cetate... dezamagire comersantii nu stiau, asa ca am gasit o trupa de copii care m-au indrumat, eu zic ca bine Si dupa coborare m-am intors la Ghioroc unde am facut cunostinta cu un timisorean cu fz6 care era cu treaba pe la strand asa ca am intrat moka Am facut o baie de ora pana cand a inceput ploaia de vara care m-a facut fleasca fix in arad. Per total o plimbare reusita.. din pacate singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Nu ai putut zice pe forum?veneam si eu.Ai fost la Harley (bar de motociclisti) in Ghioroc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iulie 30, 2006 Autor Share Postat Iulie 30, 2006 Ai fost la Harley (bar de motociclisti) in Ghioroc? Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Nu. Pei data viitoare anunta pe forum cand mai pleci.barul ii langa balta imediat langa pod,poate ai si trecut pe langa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 2, 2006 Admin Share Postat August 2, 2006 Domnu doctor.... tu ai motor si nu zici nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate