KristaKe Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 NU MA PUNETI SA DAU SEARCH CA NU AM TIMP!!! Ciao Ma tot bate gandul sa incep si cu off road-ul, asa ca as avea nevoie de niste opinii. As vrea sa-mi iau un cross sau ceva hard-enduro, 4T, si probabil undeva pe la 350-450 cc, second hand ofcourse. Il vreau doar pentru coclauri si noroaie, pt sosea o am pe Suzu. E ok pt un incepator? Daca da, cam ce modele sa incep sa-mi caut? Parca nu as vrea KTM, cel putin nu din prima, iar cat despre bani, sa fie cat mai ieftina, deoarece pentru mine e un experiment si nu stiu daca imi place asa mult cum imi place soseaua. Probabil e importanta inaltimea mea, 172, cam micutz, pe un KTM LC4 abia m-am catarat...deci: astept opiniile voastre! PS: fiind la "coltul enduristilor" deja stiu ce raspunsuri voi primi, dar intreb oricum: sa las si ATV-ul ca optiune sau e mai plictisitor decat motoru' si nu merita...? pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 incearca un dr 350..si un ktm de 250 sau 300 exc..poate si 400 exc ii putin mai prietenos decat celelalte doua modele..sau daca vrei un TTR 600..nu trebuie sa mergi ff tare sa iti cunosti limitele exact ca la speed-uri..ca oricum nu o sa faci hard enduro de la prima iesire...si incet o sa prinzi toate secretele sau cum vrei tu sa le spui...numai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 31, 2006 Autor Share Postat Iulie 31, 2006 merci de info! sa inteleg ca restul enduristilor sunt toti pe traseu si nu au timp de mine... orice info e binevenit. CRF250 cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 puternica si pretentioasa.pt prima motoreta offroad, alege ceva fiabil. p.s. asa cum tu nu ai timp sa cauti pe net, nici altii nu au timp de tine.spor la browsing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 pentru un incepator scund eu zic sa cauti ceva cat mai usor. UN KTM EXC (nu SX) 125 sau 200 in 2 timpi ti s-ar potrivi de minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 as sugera dr-ul de 350...e fain si nu cere mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 as sugera dr-ul de 350...e fain si nu cere mult Nu mai pacaliti omul. DR e bun daca nu vrei sa scoti bani multi din buzunar. Insa te limiteaza destul de mult. Daca ai minim 3000 E cauta un hard enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Nu-ti face probleme cu inaltimea! Eu mi-am luat ieri un KTM LC4 Enduro de 640ccm si sa stii ca am 1.70m inaltime, dar cand m-am cocotat pe capra, m-am lipit de ea de nu ma mai dai jos nici cu spaclu. Eu am lasat setat suspensia spate cu vre-o 4 cm mai jos, ating cu ambele picioare jos, nu cu toata talpa, ci cu partea anterioara a talpii ( cea care are si degete...mai multe sau mai putie...bune). Bafta la endureala ! felicitari pt achizitie! si merci tuturor de sfaturi... inca nu stiu pana la urma daca vreau 2T sau 4T, ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 LA CCM 400 te-ai uitat Amortizoare WP de KTM si motor de Suzuki DRZ 400 care sunt mai fiabile. Are vreo 43-46 cai si cam 125kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 LA CCM 400 te-ai uitat Amortizoare WP de KTM si motor de Suzuki DRZ 400 care sunt mai fiabile. Are vreo 43-46 cai si cam 125kg. astea sunt prea rare cred...nici nu prea gasesti. Ca performante cred ca e perfecta pentru un incepator si poate nu numai...stii pe cineva care vinde asa ceva 2nd hand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 astea sunt prea rare cred...nici nu prea gasesti. Ca performante cred ca e perfecta pentru un incepator si poate nu numai...stii pe cineva care vinde asa ceva 2nd hand? este chiar putin nrvoasa pt un incepator...dar daca te controlezi cand dai gaz orice moto care poti s-o tii intre picioare este buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate