alex_chirita Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 bai baieti cam dificili sunteti pai daca plecam la 10 jumate ne intoarcem la 3 asa plecam la 2 si venim la 7-8 seara ne oprim bem un suc etc .....chestia cu locul de intalnire nu isi are rostul poate fi oriunde.....cu ce fel de motorete iar nu isi are sensul ca de facut fac fata mai toate .....inca un lucru daca am organizat plimbare va fi plimbare asta inseamna si mersul in grup etc etc ...ca doar nu ne trezim noi zmei 5 o iau inainte 7 inapoi etc .....prea multe mofturi aic eu ..iesim bine nu iesim iarasi bine ..noi suntem 10 motorete tot timpul iesim constant cei care au iesti cu noi pot scrie aici ce parere au ...chiar la sfarsit au fost f entuziasmati ..in fine noi oricum sambata la ora 2 iesim cine vrea sa mearga sa mearga cine nu sa stea sa puna probleme principiale pe forum si sa isi vada de treaba ....noi suntem asa : KTM LC4,KTM 660 RALLY,YAMAHA TT 600,YAMAHA XT 600,Honda XL 600,YAMAHA DT 200 ,YAMAHA XT 125,YAMAHA WRastia suntem noi care ne plimbam tot timpul dar de fiecare data mai vine cate cineva ...oricum traseul va fi enduro normal si avem si cateva sicane unde ne oprim si cei care pot se duc sar fac dreg cei care nu pot se uita si admira urmand sa incerce si ei ... deci faceti ce vreti deja ati degenerat discutia si o lungiti prea mult ....ne plimbam stop ....btw voi deschide un nou portal moto www.luv2xlr8.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Eu unul am fost saptamana trecuta pt prima oara si i-am cunoscut pe baieti. A fost super plimbarea. Motoreta mea este mai greoaie asa, dar nu au fost probleme. Acest week-end insa nu stiu daca reusesc sa termin trebile pana in ora 14 Eu nu am preferinte orare, dar prefer sa rezolv intai trebile si dupa aceea relaxare. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 katemeu si alex_chirita dece nu va intelegeti voi ca oamenii si ne strangem gasca mare si merem toti la plimbare cum e frumos? scuze daca s-a lungit povestea prea mult, dar ma simt ca o mingie de ping-pong... si inca nelamurit cu cine sa ies sambata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 bai baieti cam dificili sunteti pai daca plecam la 10 jumate ne intoarcem la 3 asa plecam la 2 si venim la 7-8 seara ne oprim bem un suc etc .....chestia cu locul de intalnire nu isi are rostul poate fi oriunde.....cu ce fel de motorete iar nu isi are sensul ca de facut fac fata mai toate .....inca un lucru daca am organizat plimbare va fi plimbare asta inseamna si mersul in grup etc etc ...ca doar nu ne trezim noi zmei 5 o iau inainte 7 inapoi etc .....prea multe mofturi aic eu ..iesim bine nu iesim iarasi bine ..noi suntem 10 motorete tot timpul iesim constant cei care au iesti cu noi pot scrie aici ce parere au ...chiar la sfarsit au fost f entuziasmati ..in fine noi oricum sambata la ora 2 iesim cine vrea sa mearga sa mearga cine nu sa stea sa puna probleme principiale pe forum si sa isi vada de treaba ....noi suntem asa : KTM LC4,KTM 660 RALLY,YAMAHA TT 600,YAMAHA XT 600,Honda XL 600,YAMAHA DT 200 ,YAMAHA XT 125,YAMAHA WRastia suntem noi care ne plimbam tot timpul dar de fiecare data mai vine cate cineva ...oricum traseul va fi enduro normal si avem si cateva sicane unde ne oprim si cei care pot se duc sar fac dreg cei care nu pot se uita si admira urmand sa incerce si ei ... deci faceti ce vreti deja ati degenerat discutia si o lungiti prea mult ....ne plimbam stop ....btw voi deschide un nou portal moto www.luv2xlr8.ro A venit toamna si se insereaza mai devreme. La 20 este deja noapte. Traseul facut de mine nu te aduce la ora15 acasa. Pentru asta plec la 10:30. Pe parcurs mai apare NEPREVAZUTUL si ajungem tot pe la 18-19 in Bucuresti. In weekendul asta o sa ploua putin. Deci, traseul va fi putin mai lent. Asa ca plecam mai devreme. De lungit discutia s-a lungit pentru ca nu suntem organizati si hotarati, sau nu ne corespunde programul liber. Sincer. Mi-ar placea sa ne vedem. Dar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Fratilor, deci veniti si voi cu propuneri de genul asta... Propunere traseu: 1. plecare sambata la ora10:30 din Bucuresti. 2. Intalnire la OMV Berceni sau Sudului ca nu stiu cum ii zice. 3. Traseu: asfalt spre com. Berceni, drum de tara spre Dobreni, camp spre Gostinari, trecut Agesul spre Mironesti, drum de tara spre padurea Comana, iesire din padure spre Vlad Tepes, apoi drept pe camp spre Hotarele, pe camp spre Crivat, tecere pod Arges spre Budesti, ALIMENTARE CARBURANT, pe camp spre Nana, pe camp in directia Bucuresti si intrare in Bucuresti prin Pantelimon. Noi suntem doi sigur si al treilea 80%sigur. S hai sa stabilim ceva concret. Eu sunt de acord cu traseul asta.. cu plecare la 10:30 .. de ex. Alte trasee? Cine se baga la asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 Programul meu ramane batut in cuie pana la urma ca vad ca nu sunteti deacord cu el dar nici nu dati dovada de mai multa mobilitatre decat mine ....deci cum ramane ca doar azi nu e maine ....btw ...nu am nimik cu nimeni mai alex ca pe katemeu nici nu il cunosc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 deci 14:00 la piata presei libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 DA RAMANE LA 14 la casa presei libere .inca odata uitati numarul meu de telefon 0721761964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 daca ploua ce facem anulam sau ramane in picioare ca sa stiu ce facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 sa speram ca nu o sa ploo, daca ploua eu nu am nimic de ploaie deci nu pot sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Deci... azi ploua.. Ramane ceva pt. duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 nu ploua, s-a oprit si o sa fie ca ieri adica o sa dea si putin soarele exact cand plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 deci ramane in picioare da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 ok, eu vin, o sa ne inomolim din cap pana in picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 si eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 V-ati intors mah? Cum a fost? Unde ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 fleashca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 uff....acuma am ajuns ...plouati .,.uzi ...etc etc ....ne-a prins ploaia de cand am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 uff....acuma am ajuns ...plouati .,.uzi ...etc etc ....ne-a prins ploaia de cand am plecat Mi-am dat seama Pe unde ati fost? Si de ce ziceti uzi... de parca ar fi ceva rau... asa e frumos! Overall cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Pregatim ceva pentru sfarsitul asta de saptamana / // ? astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Mai baieti, pe coclaurile pe care mergeti voi s-ar descurca si un F650 d-ala clasic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 merge orice motoreta nu mergem pe trasee hard decat daca vorbim dinainte cine se baga pentru weekend ca azi deja e vineri numai azi nu e maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 merge orice motoreta nu mergem pe trasee hard decat daca vorbim dinainte cine se baga pentru weekend ca azi deja e vineri numai azi nu e maine as vrea sa ma bag si eu cu voi dar numai pe coclauri ca nu am permis momentan . pe unde ar fi traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 mai ca-mi vine sa ma bag si eu cu voi ... ce bine ar fi daca mi-ar functiona frana fata ... [off-topic: are cineva de imprumutat un etrier fata de DR800?] merge si fara frana fata. Oricum nu o folosesti. E mai sigur fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 so ......ramane pe maine pe la 2 asa ?organizez eu sau altcineva traseul hai sa ne hotaram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate