MotĂśrizer Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 eu maine lucrez deci skip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Propunere traseu: 1. plecare sambata la ora10:30 din Bucuresti. 2. Intalnire la OMV Berceni sau Sudului ca nu stiu cum ii zice. 3. Traseu: asfalt spre com. Berceni, drum de tara spre Dobreni, camp spre Gostinari, trecut Agesul spre Mironesti, drum de tara spre padurea Comana, iesire din padure spre Vlad Tepes, apoi drept pe camp spre Hotarele, pe camp spre Crivat, tecere pod Arges spre Budesti, ALIMENTARE CARBURANT, pe camp spre Nana, pe camp in directia Bucuresti si intrare in Bucuresti prin Pantelimon. traseul asta il stiu este super ...mai ales in padure la comana / gostinari singura chestie periculoasa este oprirea in budesti pt alimentare , este bine sa nu stai prea mult pe acolo pt ca este plin ochi de indieni (rromi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 salut. as venii si eu. tot cu un f 650. unde este locul de intalnire? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Propunere traseu: 1. plecare sambata la ora10:30 din Bucuresti. 2. Intalnire la OMV Berceni sau Sudului ca nu stiu cum ii zice. 3. Traseu: asfalt spre com. Berceni, drum de tara spre Dobreni, camp spre Gostinari, trecut Agesul spre Mironesti, drum de tara spre padurea Comana, iesire din padure spre Vlad Tepes, apoi drept pe camp spre Hotarele, pe camp spre Crivat, tecere pod Arges spre Budesti, ALIMENTARE CARBURANT, pe camp spre Nana, pe camp in directia Bucuresti si intrare in Bucuresti prin Pantelimon. Facut traseul duminica. Am facut modificare de traseu si nu am mai trecut prin Budesti sa alimentam si am alimentat la Hotarele. Recomandare: daca vreti sa va dati pe dealuri cu o rampa pronuntata si lunga de 150m, mergeti in jurul satelor Hotarele si Radovanu. Este ca la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 ceva iesiri in sambata asta ? eu ies orium, vad eu pe unde ma duc . Cine e interesat 0743 823 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Iese cineva sambata asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 merg eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Haideti oamenilor, ploua, noroi, suuper ... Cine se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Eu am capitulat. Aveam disponibil un adventure cu cauciucuri de enduro-touring. In conditiile de afara nu cred ca ma mai bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 mmm, pana acum nimeni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 mmm, pana acum nimeni . Sti de ce nu se baga nimeni? Pentru ca nu ai stabilit nimic clar. Ziua, ora, traseu, dificultate traseu, ce motor ai, cu ce cauciucuri este echipat, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) Propunere traseu pe care l-am vazut mai devreme pe forum 1. plecare sambata la ora10:30 din Bucuresti. 2. Intalnire la OMV Berceni sau Sudului ca nu stiu cum ii zice. 3. Traseu: asfalt spre com. Berceni, drum de tara spre Dobreni, camp spre Gostinari, trecut Agesul spre Mironesti, drum de tara spre padurea Comana, iesire din padure spre Vlad Tepes, apoi drept pe camp spre Hotarele, pe camp spre Crivat, tecere pod Arges spre Budesti, ALIMENTARE CARBURANT, pe camp spre Nana, pe camp in directia Bucuresti si intrare in Bucuresti prin Pantelimon. Facut traseul duminica. Am facut modificare de traseu si nu am mai trecut prin Budesti sa alimentam si am alimentat la Hotarele. Recomandare: daca vreti sa va dati pe dealuri cu o rampa pronuntata si lunga de 150m, mergeti in jurul satelor Hotarele si Radovanu. Este ca la munte. Traseu luat de la KETEMEU ..... E super traseu asta. Maine asta o sa fac . Cred ca o sa plec de pe la 10 am Editat Octombrie 6, 2006 de giovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Eu nu am curaj sa mai iau aparatul cu mine. De multe ori am trecut prin rauri, am cazut in padure sau pe aratura. Deci.. TU SA FACI POZE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 vreau sa merg si eu cu voi;....puteti sa lasati un id de mess?al meu e body_smile.....am o aprilica pegaso de 125 sper sa ma primitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 SAMBATA ASTA E VEDEM LA 3 LA CASA SCANTEII CINE VREA SA VINA SA VINA ACOLO SAU SUNATI LA 0721761964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) Intamplare , ramas intepenit in mocirla, chinuit 4 ore sa scot moto, ajutor de la sateni( cel mai apropiat sat 10 km).Cell mai rau e ca mi s-a rupt schimbatorul de viteze si ca a intrat apa in toba . o SA INCERC DE ACUM SA NU MAI PLEC SINGUR. Scuze daca nu am dat prea multe detalii, o sa revin. poze Editat Octombrie 14, 2006 de giovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 iesim maine duminica 15.10.2006 pe la 1-2 asa puneti repede post cei care vor sa vina repet id meu de mess alex_ykf si nr de tel 0721761964 sau cosmote 0765335507 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 iesim maine duminica 15.10.2006 pe la 1-2 asa puneti repede post cei care vor sa vina repet id meu de mess alex_ykf si nr de tel 0721761964 sau cosmote 0765335507 Vin. In ce loc si la ce ora va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goe Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Salut ! Sunt nou pe aici si intamplarea face ca duminica am iesit la o plimbarica langa Bucuresti .La Adunatii Copaceni am facut stanga pe langa Arges si am facut cam 40 km pe un drum facut de cei cu balastierele . E super ! Am fost singur si nu m-am aventurat la mai mult (oricum experienta mea de off road e aproape nula desi "calaresc" de mult) . Mi-ar face placere sa merg alaturi de un grup organizat asa ca astept propunerile voastre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin450 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Salut, Si eu sunt interesat de ceva pentru sambata. Probabil pe langa bucuresti ca nu am remorca si motorul nu e inmatriculat inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goe Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 ceva excursie pentru duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 ia ziceti baieti azi sambata 28.10 iesi pe undeva ca vad ca se anunta o zi frumoasa si nu am chef sa o ratez.....deci cine se baga ?vreo propunere ceva?haideti ca nu mai sunt multe zilea dastea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Cine vrea hard enduro azi sa sune. 0722 386670 pana la ora 13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 si eu sunt acuma la niste cursuri si tot la 1 termin aici ma duc acasa ma schimb si plecam ...deci eu unu vin cu siguranta...organizezi tu azi traseulk ?sa bag cauciucurile de cross sau nu e nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate