smile Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 eu ies,dar doar duminica!!!!!(de fapt suntem 2 sau 3 ) sambata sunt la brasov la raliu !!!! 0723348362 Florin ce raliu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 ce raliu?! Campionatul de Raliuri al Romaniei (auto,Titi Aur,Gartofan Mihai Leu etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Deci ne vedem in weekend, nr meu de tel 0743 823 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Care nu munciti ma maine , adica 02 martie ??? aaa.. hai ca se anunta caldura . Eu oricum ies .. asa ca daca mai doreste cineva ..... cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Eu ies sambata si duminica. Daca e sa mergem mai departe de Bucuresti am un loc liber pe remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Care nu munciti ma maine , adica 02 martie ??? aaa.. hai ca se anunta caldura . Eu oricum ies .. asa ca daca mai doreste cineva ..... cu mare placere Si eu cred ca ies maine cu mobra la dezmortire Eventual da-mi un mesaj pe yahoo la marcos_88 daca ai chef de ceva noroiala maine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 iesiti azi la o plimbare ca vad ca e vremea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Maine iesim la padure prin cernica-branesti cine vrea sa vina sa dea un semn. Mes florin_xr600 Tel 0722779808. Se iese dimineata pe la 9.30h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Maine iesim la padure prin cernica-branesti cine vrea sa vina sa dea un semn. Mes florin_xr600 Tel 0722779808. Se iese dimineata pe la 9.30h Am merge si noi,suntem vreo 3,dar nu putem asa devreme!!! Nu sepoate pe la 10.30??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Am merge si noi,suntem vreo 3,dar nu putem asa devreme!!! Nu sepoate pe la 10.30??? va steptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 maine nu facem nimik ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Merge gasca mare la Buzau la offroad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Vrei sa detaliezi putin in legatura cu iesirea de la Buzau? Cine organizeaza?La ce ora si unde este intalnirea?Cati se strang?Ce fel de traseu?As fi interesat si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Vrei sa detaliezi putin in legatura cu iesirea de la Buzau? Cine organizeaza?La ce ora si unde este intalnirea?Cati se strang?Ce fel de traseu?As fi interesat si eu Maine pe la 9 este plecarea. Trebuie sa ai cu ce sa ajungi acolo. Adica sa ai remorca. Din cate stiu eu nu mai sunt locuri libere pe remorci. Eu am sa merg cu motorul intr-un fiat doblo maxi. Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 ce e la buzau cat tine etc ..am eu remorca de 3 moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ce e la buzau cat tine etc ..am eu remorca de 3 moto Doar ne intalnim vreo 6-8 cu motoare sa ne dam o zi. Plecarea este aranjata. Daca mai sunt doritori trebuie sa stie ca ne intalnim la 9:15 la benzinaria Mol din Afumati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Daca mai sunt doritori trebuie sa stie ca ne intalnim la 9:15 la benzinaria Mol din Afumati. ca semne de recunoastere....mult galben si albastru . bafta! sa faceti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 (editat) Fratilor la buzau este departe veniti la coclau langa vitan barzesti. va asteptam acolo la 10.00 astazi cine vrea sa vina sa sune pentru detalii la 0722659618. Editat Martie 10, 2007 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 P R O V O C A R E care te tine vino sambata la coclau sa te dai. strangem gasca din nou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexul123 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 P R O V O C A R E care te tine vino sambata la coclau sa te dai. strangem gasca din nou . Dupa cum spunea Dragonu Sambata 17 martie 2007 va asteptam la "Coclau" sa facem ceva frumos ! pentru mai multe detalii sunati la Dragonu numarul lui este mai sus putin ! Sa vedem pe care tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Se face gasca mare din nou si pentru o noua tura la Buzau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 So,pe unde se merge sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 So,pe unde se merge sambata? Ti-ai schimbat caocioacele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 (editat) Vin si eu la Colacu, mai mult ca spectator ca am cauciucuri de strada . Editat Martie 15, 2007 de Turist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Vin si eu la Colacu, mai mult ca spectator ca am cauciucuri de strada . COCLAU este corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate