coxx Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) ieseam pe la 12 din Constanta sa ma duc spre mitingul aviatic de la aeroport. la nici 2 km de iesirea din cta vad politie, 2 masini si niste motoristi opriti pe dreapta. pe marginea drumului un scuter imprastiat si un nene pe la 45-50 de ani si nevasta-sa (cred) pe jos. el avea laba unui picior varza rau de tot si niste julituri, dar era constient si destul de calm. in schimb nevasta-sa se vaita rau, desi nu avea leziuni vizibile. din cate am vazut nici unu nu avusese casca sau alte protectii. mai era oprita o vita cretina cu un peugeot 206 negru care am inteles ca le taiase fata si ii aruncase intr-un renault clio. plangea ca vaca acolo... erau cativa politisti pe-acolo si nu puteam sa facem nimic. nici nu vazusem faza ca sa mergem sa dam declaratie ca martori, nici nu puteam s-o batem p-aia numai in gura de fatza cu gaborii. oricum cei doi accidentati pareau ok per-total. scapasera usor avand in vedere ca nu aveau protectii deloc si probabil avusesera si ceva viteza fiind in afara localitatii. femeile la volan... P.S. am mai auzit de la cineva ca a fost un accident si pe centura constantei. cica o vitezana cu unu si una s-a facut muci. fata cica a murit si el e foarte grav. Domane ajuta sa nu fie adevarat desi persoana de la care stiu cica vazuse la televizor ! Editat Iulie 31, 2006 de coxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 fara protectii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) dap.. am vzut accidentul la TV sambata seara, am scris si io ceva despre el in : /index.php?showtopic=55204 ... mie mi s-a parut a fi un chopper, nu un scuter, mi sa parut a fi un Kawasaki VN. La TV motociclistul intervievat era bandajat la un picior , si vaca cu Peugeu ala decapotabil statea in picioare cu mainile in san. Martori cred ca au fost destuli, din cate am inteles io.. pe banda de mers a Peugeotului era un blocaj rutier, moment in care vaca de la volan s-a gandit sa intoarca masina, fara sa se asigure. Deci martori cred ca au fost, din cei care aveau masinile in acel blocaj. In fine, bine ca nu a fost mai grav. Daca motociclistul avea viteza mai mare, fac pariu ca se lasa muult mai urat. Editat Iulie 31, 2006 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Insanatosire grabnica si deplina celor doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate