Sari la conținut

Sambata In Drum Spre Kogalniceanu (cta)


coxx
 Share

Postări Recomandate

ieseam pe la 12 din Constanta sa ma duc spre mitingul aviatic de la aeroport. la nici 2 km de iesirea din cta vad politie, 2 masini si niste motoristi opriti pe dreapta.

 

pe marginea drumului un scuter imprastiat si un nene pe la 45-50 de ani si nevasta-sa (cred) pe jos. el avea laba unui picior varza rau de tot si niste julituri, dar era constient si destul de calm. in schimb nevasta-sa se vaita rau, desi nu avea leziuni vizibile. din cate am vazut nici unu nu avusese casca sau alte protectii.

 

mai era oprita o vita cretina cu un peugeot 206 negru care am inteles ca le taiase fata si ii aruncase intr-un renault clio. plangea ca vaca acolo... :cheers:

 

erau cativa politisti pe-acolo si nu puteam sa facem nimic. nici nu vazusem faza ca sa mergem sa dam declaratie ca martori, nici nu puteam s-o batem p-aia numai in gura de fatza cu gaborii.

 

oricum cei doi accidentati pareau ok per-total. scapasera usor avand in vedere ca nu aveau protectii deloc si probabil avusesera si ceva viteza fiind in afara localitatii.

 

femeile la volan... :D

 

 

 

P.S. am mai auzit de la cineva ca a fost un accident si pe centura constantei. cica o vitezana cu unu si una s-a facut muci. fata cica a murit si el e foarte grav. Domane ajuta sa nu fie adevarat desi persoana de la care stiu cica vazuse la televizor ! :burnout:

Editat de coxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dap.. am vzut accidentul la TV sambata seara, am scris si io ceva despre el in :

/index.php?showtopic=55204

 

... mie mi s-a parut a fi un chopper, nu un scuter, mi sa parut a fi un Kawasaki VN. La TV motociclistul intervievat era bandajat la un picior , si vaca cu Peugeu ala decapotabil statea in picioare cu mainile in san.

Martori cred ca au fost destuli, din cate am inteles io.. pe banda de mers a Peugeotului era un blocaj rutier, moment in care vaca de la volan s-a gandit sa intoarca masina, fara sa se asigure. Deci martori cred ca au fost, din cei care aveau masinile in acel blocaj. In fine, bine ca nu a fost mai grav. Daca motociclistul avea viteza mai mare, fac pariu ca se lasa muult mai urat.

Editat de Poison
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...