Kiki Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 poza 2 LIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 www.webshots.com mersi dar as prefera unul gratuit. imageshack nu ma lasa, zice ca-s prea mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 flickr.com sau google cu "free image gallery hosting" si o sa-ti returneze o lista lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 E 1 noaptea si afara sant 9 grade, asta ma face sa cred ca duminica va fi chear si 15-18 asa ca s-ar putea face o opereta scurta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 1, 2012 Autor Share Postat Aprilie 1, 2012 E ora 1 la amiaza si afara sunt 4 grade si ninge! Asta ma face sa ma gandesc la incalzirea globala Pe deasupra mai bate si musonul de primavara fara oprire! Hai norock pe mai incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 ce faci ? iti iei motor sau ne faci doar cu batista alba la plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 O pasarica ciripea cum ca isi tine banii pt Triumph Rocket IV Roadster Deci, la cat vei sta in spatele lui Andy, o sa ajungi sa ii visezi numarul de inmatriculare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 O pasarica ciripea cum ca isi tine banii pt Triumph Rocket IV Roadster Deci, la cat vei sta in spatele lui Andy, o sa ajungi sa ii visezi numarul de inmatriculare... Jaj, te huligan! Nu mai zice de-astea, ca o ia in serios... NIMENI nu poate ajunge la valoarea lui Zoran! Asa ca, modest, mi-am schimbat datele de la profil, un mic upgrade. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Jaj, te huligan! Nu mai zice de-astea, ca o ia in serios... NIMENI nu poate ajunge la valoarea lui Zoran! Asa ca, modest, mi-am schimbat datele de la profil, un mic upgrade. Hai norock! opa misto schimbarea la modificare s-ai noroc de el si ne-om vedea pe sosea si cu al meu cat mai curand. imi chopperesc spidu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Jaj, te huligan! Nu mai zice de-astea, ca o ia in serios... NIMENI nu poate ajunge la valoarea lui Zoran! Asa ca, modest, mi-am schimbat datele de la profil, un mic upgrade. Hai norock! misto misto, sa-l porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Doamne ajuta'ti cu noul motor, la cat mai multe iesiri placute si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) poza 2 LIKE aia cu rotile pline am mai vazut-o prin oras chiar este frumoasa nu stiu de model de HD ii da ii frumoasa si suna misto PS scuze ca m-am bagat da poate aflu si eu ce model ii Editat Aprilie 3, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 aia cu rotile pline am mai vazut-o prin oras chiar este frumoasa nu stiu de model de HD ii da ii frumoasa si suna misto PS scuze ca m-am bagat da poate aflu si eu ce model ii WTF is wrong with you ? Nu cred ca n-ai auzit de V-Rod....ca Harley nu o fost in stare sa faca un asemenea motor ci l-au facut cei de la porsche ptr ei e alta mancare de peste,dar V-Rod si Night Rod Special sunt hd mele preferate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 WTF is wrong with you ? Nu cred ca n-ai auzit de V-Rod....ca Harley nu o fost in stare sa faca un asemenea motor ci l-au facut cei de la porsche ptr ei e alta mancare de peste,dar V-Rod si Night Rod Special sunt hd mele preferate. Pe 21 Decembrie il vedeai cred ca cel mai des. la Hubertus parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Pe 21 Decembrie il vedeai cred ca cel mai des. la Hubertus parca Am vazut de multe ori V-rodul asta gri,de obicei pe eroilor cand mergeam la facultate.Oricum frumoasa moto :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Am vazut de multe ori V-rodul asta gri,de obicei pe eroilor cand mergeam la facultate.Oricum frumoasa moto :X este. si cum e vorba mai sus V-rod si Night-rod sunt cele mai cele. din diferite motive mai mult tehnice... nu vreau sa se creeze discutii iar. si oricum suntem deja off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Jaj, te huligan! Nu mai zice de-astea, ca o ia in serios... NIMENI nu poate ajunge la valoarea lui Zoran! Asa ca, modest, mi-am schimbat datele de la profil, un mic upgrade. Hai norock! nu ne-ai prezentat-o andy. te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 WTF is wrong with you ? Nu cred ca n-ai auzit de V-Rod....ca Harley nu o fost in stare sa faca un asemenea motor ci l-au facut cei de la porsche ptr ei e alta mancare de peste,dar V-Rod si Night Rod Special sunt hd mele preferate. motorul de v-rod nu a fost facut de porche ci in colaborare cu porche,fiind dezvoltat pe motorul de la Harley Davidson vr1000(superbike). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 raspuns aproape bine.. sant unele cu motorul doar in colaborare apoi, a spus unchiu Porsche mereti la sapa si lasatima pe mine sa va fac motorul, la care a facut el a o serie limitata si muult mai scumpa motorul. Alea sant cele care merg cum merg si masinile porsche.... Cam asa se intamplase in linii mari.... Ori cum toate motoarele au fost facute in fabrica lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twenty Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 raspuns aproape bine.. sant unele cu motorul doar in colaborare apoi, a spus unchiu Porsche mereti la sapa si lasatima pe mine sa va fac motorul, la care a facut el a o serie limitata si muult mai scumpa motorul. Alea sant cele care merg cum merg si masinile porsche.... Cam asa se intamplase in linii mari.... Ori cum toate motoarele au fost facute in fabrica lui. Si au si surube metrice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 si nu au frane ,ca porsu ala a umblat numai la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 Mah, lasati topicul in pace, sunteti offtopic! N-am chef sa-l inchida adminii si pe asta! Multumesc, hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mny2vQKwx1Q bun,asta e ontopic?ca se plimba aia cu motoarele pe acolo ce zici zoran,iti plac aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 si nu au frane ,ca porsu ala a umblat numai la motor. din cate imi aduc aminte dintr-un reportaj de acum cativa ani despre V-rod, modelele mai noi, vin cu un sistem de franare asistat electronic, care la momentul franarii, se ridica presiunea in telescoapele de pe fatza ca sa nu coboare mutra la o franare mai brusca, practic incearca sa-si mentina linia orizontala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 Fratilor! Fiind miercuri si renovarea de la Shadow terminata, nu ne ramane decat sa ne vedem la ora 20 acolo, rezervarea este facuta! Un rand de bere si popcorn din partea mea la toata lumea ! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate