Sari la conținut

stcimponeriu

Membru
  • Număr conținut

    433
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stcimponeriu

  1. Hello, Bro! Tot din 2007: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1877684138972591&set=pcb.1877684722305866&type=3&theater Baga ce zice cartea, nu te feri de Yamalube! Asfalt uscat! Hai norock!
  2. Fratilor! Cei care ati mai ramas prin Cluj in aceste zile libere... Avand in vedere iesirea placuta de duminica trecuta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1877684138972591&set=pcb.1877684722305866&type=3&theater, maine, duminica, 29 aprilie, facem o noua tura. Intalnirea tot la ora 11 la Mol iesirea din Floresti, cap compas Alesd - Padurea Neagra - Baile Boghis - Simleu - Zalau - Cluj. Hai norock!
  3. Fratilor! Haideti sa curatam praful de pe acest topic si sa (re)pornim la drum! Daca vemea permite, duminica, 22 aprilie, propun o iesire de dezmortire pe traseul: Cluj - cu intalnirea la ora 11 in Mol Floresti - Capus - Dangau - Valea fericirii - Belis - Balcesti - Calatele si facem stanga catre Padis pana se termina asfaltul. Pentru intoarcere, cititi de la dreapta la stanga! Orice drum parcurs in sens invers, pare altul Hai norock! PS Hai sa vedem cati am mai ramas din grupul de acum 2-3 ani.
  4. Fratilor! Maine o iesire Cluj - Bistrita - Vatra Dornei - Rarau si retur? Intalnirea la ora 10 la OMV Aurel Vlaicu sau cum ii mai zice la benzinaria aia inainte de Adax Com. Hai norock!
  5. stcimponeriu

    Yamaha Dragstar

    Later edit: Pretul de strigare este 4100 euro, multumesc.
  6. stcimponeriu

    BURSA LOCALA

    Fratilor, a sosit momentul sa crestem putin, asadar: Vand Yamaha Drag Star 650 Classic, an de fabricatie 1999, 40 CP, 42.550 km, in stare excelenta cum rar se gaseste pe piata din Romania. Are mici defecte estetice inerente varstei, dar per ansamblu este impecabila, am intretinut-o ca un maniac, doarme iarna-vara in garaj incalzit. Carburatoarele sunt sincronizate, jocul la supape este verificat si reglat, porneste la sfert, nu curge si nu lacrimeaza pe nicaieri. Dotari: - gume Metzeler Marathon 880WW undeva la 80% uzura - crashbar fata de pe Louis - crashbar spate inox custom - proiectoare de 35W cu doua faze (faza lunga si faza scurta) cu zece becuri de rezerva (au o dulie mai rara si am cumparat o cutie din Anglia) - cutii laterale de cate 17 litri din plastic, cu cheie, vopsite in culoarea motorului, cu lumini suplimentare pe frana si ornament superior din inox custom - parbriz original made in USA - priza de 12V permanenta cu protectie la apa - ceas cromat - termometru pe busonul de ulei - sissy bar - disc de frana Ferodo si placute de frana Ferodo noi Ofer de rezerva: - kitt de ambreiaj complet nou-nout sigilat - cablu de ambreiaj nou de rezerva - releu de incarcare second dar perfect functional - saboti de frana spate second dar buni - cabluri de vitezometru si frana second din dezmembrari Motorul merge perfect, bateria are un an, acte in regula pe numele meu. Pretul este negociabil in limita bunului simt, nu schimb cu nimic. MUltumesc pentru atentie, informatii suplimentare la 0744-601631 Hai norock!
  7. stcimponeriu

    Yamaha Dragstar

    Fratilor, a sosit momentul sa crestem putin asadar: Vand Yamaha Drag Star 650 Classic, an de fabricatie 1999, 40 CP, 42.550 km, in stare excelenta cum rar se gaseste pe piata din Romania. Are mici defecte estetice inerente varstei, dar per ansamblu este impecabila, am intretinut-o ca un maniac, doarme iarna-vara in garaj incalzit. Carburatoarele sunt sincronizate, jocul la supape este verificat si reglat, porneste la sfert, nu curge si nu lacrimeaza pe nicaieri. Dotari: - gume Metzeler Marathon 880WW undeva la 80% uzura - crashbar fata de pe Louis - crashbar spate inox custom - proiectoare de 35W cu doua faze (faza lunga si faza scurta) cu zece becuri de rezerva (au o dulie mai rara si am cumparat o cutie din Anglia) - cutii laterale de cate 17 litri din plastic, cu cheie, vopsite in culoarea motorului, cu lumini suplimentare pe frana si ornament superior din inox custom - parbriz original made in USA - priza de 12V permanenta cu protectie la apa - ceas cromat - termometru pe busonul de ulei - sissy bar - disc de frana Ferodo si placute de frana Ferodo noi Ofer de rezerva: - kitt de ambreiaj complet nou-nout sigilat - cablu de ambreiaj nou de rezerva - releu de incarcare second dar perfect functional - saboti de frana spate second dar buni - cabluri de vitezometru si frana second din dezmembrari Motorul merge perfect, bateria are un an, acte in regula pe numele meu. Pretul este negociabil in limita bunului simt, nu schimb cu nimic. Multumesc pentru atentie, detalii suplimentare si informatii la 0744-601631. Hai norock!
  8. Fratilor! Un prieten care a emigrat peste ocean m-a rugat sa-l ajut cu acest anunt: https://www.olx.ro/oferta/vand-yamaha-royal-star-tour-deluxe-2007-ID8Pq2r.html#cdc6d82245 Poate stiti pe cineva interesat, multumesc. Hai norock!
  9. Daca ati mai ramas careva prin Cluj, haideti sa invartim putin roata! La ora 13 sub podul "N" din Manastur. Hai norock!
  10. stcimponeriu

    Yamaha Dragstar

    Fratilor, am rezolvat! Am gasit si am cumparat spite la bucata de pe eBay (din Polonia) ocazie cu care am aflat ca la roata spate de DragStar sunt trei (3) feluri de spite. Stiam ca la dealeri se gasesc seturi complete de spite, dar n-am vrut sa dau atatia bani pentru a inlocui una singura... Asadar, am cumparat cate una din fiecare si daca stie cineva unde se pot face, vi le imprumut cu placere pentru a avea model... Mesaje pe privat. Hai norock!
  11. Ba da, spune doar locul de intalnire si ora... TheFatBob hai si tu... viteza de croaziera 90 km/h. Hai norock!
  12. stcimponeriu

    Yamaha Dragstar

    Fratilor, bine v-am regasit in noul sezon, asfalt uscat la toata lumea! Am patit-o si eu cum vad ca au mai patit-o si altii, destul de multi. Azi dimineata am umflat gumele pentru deschiderea noului sezon si am constatat ca pe spate am o spita rupta. Unde as putea gasi de cumparat la bucata spite (de fapt spita scurta, ca sunt doua lungimi) pentru roata spate de Drag Star Classic 650 (- este la fel cu cel Custom -)? Multumesc, astept cu interes un raspuns. Hai norock!
  13. Fratilor, daca vremea permite, duminica se arata o tura Cluj - TransRarau si retur. Intalnirea/plecarea la ora 9 - 9,15 din OMV de pe Aurel Vlaicu. Viteza de croaziera 90-100, aviz celor cu mancarimi in palma! Hai norock!
  14. Fratilor, multa nehotarare pe aici! Maine la 9,30 intalnire in OMV Calea Turzii, cap compas Sibiu. Bineinteles daca prognoza meteo tine cu noi... Hai norock!
  15. Da, vedem dimineata cum e vremea! Hai norock!
  16. Sincere felicitari, Silviule! Pasarea Phoenix a prins glas! Hai norock!
  17. Maine, duminica, intalnire la 9 sub podul "N" din Manastur, cap compas Alesd-Simleu-Zalau-Cluj. Hai norock!
  18. stcimponeriu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Fratilor! Doresc sa cumpar pentru un prieten ce nu are cont aici doua semnalizatoare de DragStar custom de spate (s-ar putea sa fie la fel cu cele de fata - stiu sigur ca sunt identice cu cele de Virago), motorul lui are pe spate din acelea micute cu led si aproape nu se vad... Daca are cineva de vanzare (second, bineinteles) il rog sa ma sune la 0744-601631, 0731-601631 sau PM. Multumesc anticipat. Hai norock!
  19. stcimponeriu

    Yamaha Dragstar

    Fratilor! Doresc sa cumpar pentru un prieten ce nu are cont aici doua semnalizatoare de DragStar custom de spate (s-ar putea sa fie la fel cu cele de fata - stiu sigur ca sunt identice cu cele de Virago), motorul lui are pe spate din acelea micute cu led si aproape nu se vad... Daca are cineva de vanzare (second, bineinteles) il rog sa ma sune la 0744-601631, 0731-601631 sau PM. Multumesc anticipat. Hai norock!
  20. Fratilor! Maine (adica aproape astazi), duminica 5 iulie, intalnire la ora 10 in PetrOMV de pe Aurel Vlaicu, cap compas Baia Mare, cu posibila intoarcere pe la Jibou. Hai norock!
  21. stcimponeriu

    Yamaha Dragstar

    Felicitari! Cam tarziu, dar acum am vazut, e identic cu al meu! Multi kilometri de asfalt uscat! Hai norock!
  22. A fost o tura foarte reusita: iar spectacolul cromului, total! Hai norock!
  23. Fratilor, duminica, daca vremea permite, facem o tura Cluj-Alesd-Hereclean-Zalau-Cluj prin spectaculoasa Padure Neagra. Intalnirea la ora 10 sub podul "N" Manastur. Hai norock!
×
×
  • Creează nouă...