bob66 Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) peste cateva ore plecam si noi spre Siberia, ne puteti urmari aici : www.wildwalk.ro/siberia Editat Iulie 16, 2010 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Drum bun fratilor , dar l-ati ales pe traseul ! va voi urmari cu atentie , bafta , sunt invidios pe voi ! sa veniti sanatosi inapoi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 peste cateva ore plecam si noi spre Siberia, ne puteti urmari aici : www.wildwalk.ro/siberia asfalt uscat ! asteptam poze si pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 misto aventura si la voi, punctul terminus e magadan? parca asa se vede pe harta. ma bucur cand vad ca mai apar din cand in cand oameni ce vor sa faca ceva in viata. imi vine in minte un ordin al unui personaj controversat: http://www.youtube.com/watch?v=YnmdzfmHsVg pe ei frate! macar asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 O sa fie cam inghesuiala de romanasi pe traseul acesta,asta avand in vedere ca si Dan Popescu pleaca spre Magadan cam in aceeasi perioada .Mult succes si voua si 'Drum Bun".Vreme buna si fara evenimente negative.Sa va intoarce-ti sanatosi.La fel ca si pentru Dan Popescu,vreau sa subliniez ca dati dovada de foarte,foarte mult CURAJ.Sa bati soselele Europei moderne,cu toate utilitatile la cel mult 50 km unele de altele,este un lucru usor si la indemana oricui are un ban in plus si o motocicleta buna,dar sa te duci in partea orientala a Rusiei este clar ca ,ori esti diliu ori esti din clasa oamenilor cu un curaj si un spirit de aventura deosebit.In conditiile in care eu personal am mers prin Belarus printr-o padure de 300 km,cu o singura benzinarie si loc de popas,asta in partea moderna a Rusiei,imi inchipui pustietatile din partea orientala.Inca odata mult succes.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Personajul nu este controversat deloc, cu numai mintea celor care au impus acesta controversa. Atunci a fost un conflict intre doua culturi, religii ba chiar intre doua civilizatii diferite. Noi doar am picat la mijloc. Si acum ontopic, sper sa ne mearga tuturor bine, este clar ca o sa incercam sa ne intalnim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 m. barbu rulles mega fan mongolia.ro!!! va urasc.... :D anul a-viator poate merg si eu .... macadam uscat !! fiti uniti!! popescu cu voi si viceversa!!! faceti convoiul mare !! hai aveti grija de voi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 drum bun...superba tura sa faceti multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Frumoasa calatorie! http://wildwalk.ro/siberia/ Voi ati plecat exact in aceeasi zi in care a plecat grupul din Sankt Petersburg pe traseul de 14.000 km (S.Petersburg- Magadan-Kamceatka) V-ati si intalnit pe traseu cu grupul din Sankt Petersburg?...apare in aceasta foto. Felicitari pentru calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate