Vizitator MYMOTO Timisoara Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Joi, 15 Iulie, in Timisoara s-a inaugurat cel mai noul magazin MYMOTO Tuning. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 (editat) Sa fie intr-un ceas bun!!! Gilbaaaaaaa Da in Rm Valcea pe cand, am cautat pt cineva we trecut si ciuciu? Si peste tot de fapt va doresc! Editat Iulie 18, 2010 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Joi, 15 Iulie, in Timisoara s-a inaugurat cel mai noul magazin MYMOTO Tuning. Eu mai trec din cand in cand prin Timisoara, scrie o adresa exacta pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MYMOTO Timisoara Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Eu mai trec din cand in cand prin Timisoara, scrie o adresa exacta pls Buna seara, Ne gasiti pe Divizia 9 Cavalerie, fosta Ialomitei, la numarul 60. Ca zona suntem relativ aproape de Iuliau Mall. Daca nu va descurcati ne puteti suna: 0735.285.805. Deasemenea, ne puteti vizita si la Targu Mures (0723.285.805), Gheorghe Doja 210, intrarea in oras dinspre Cluj. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Buna seara,Ne gasiti pe Divizia 9 Cavalerie, fosta Ialomitei, la numarul 60. Ca zona suntem relativ aproape de Iuliau Mall. Daca nu va descurcati ne puteti suna: 0735.285.805. Deasemenea, ne puteti vizita si la Targu Mures (0723.285.805), Gheorghe Doja 210, intrarea in oras dinspre Cluj. Va asteptam! Am notat, am GPS Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Da mi se pare mie sau acolo era deja un magazin moto? A fost rebranduit sau e altul 5 metri mai in stanga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 e altul 5 metri mai in stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Aveti si un site va rog? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Da mi se pare mie sau acolo era deja un magazin moto? A fost rebranduit sau e altul 5 metri mai in stanga ? Era si mai este magazinul Timisoara Choppers.Facem un fel de "centru moto" in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MYMOTO Timisoara Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Inca nu avem site, va fi lansat la anul ca magazin online. Deocamdata nu le putem face pe toate bine, de aia va aseptam la magazin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate