Sari la conținut

N-a Fost Prea Greu, Dar A Meritat


Postări Recomandate

preferata mea, banda speciala pentru autobuzele cu etaj si taxiurile negre. Nici un mobrist nu respecta nici o regula de circulatie. ABsolut toti soferii fac loc pana la limita de a iesi de pe banda. Ti se face mare rusine sa nu depasesti sau sa nu te duci printre benzi, cu minim 60-70 la ora.

pana una alta va trimit doar o poza, ca toate sunt foarte mari si sunt pe 3G. Restul pe teava, de acasa sau bitou.

post-3201-1154520867_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

preferata mea, banda speciala pentru autobuzele cu etaj si taxiurile negre. Nici un mobrist nu respecta nici o regula de circulatie. ABsolut toti soferii fac loc pana la limita de a iesi de pe banda. Ti se face mare rusine sa nu depasesti sau sa nu te duci printre benzi, cu minim 60-70 la ora.

pana una alta va trimit doar o poza, ca toate sunt foarte mari si sunt pe 3G. Restul pe teava, de acasa sau bitou.

 

fain p'acolo, si eu trebuia sa ajung in uk acu 2 ani dar nu mi-au dat nemernicii viza... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de remarcat ca mobra pana la Paris a fost carata in masina sponsorului. Pe roatele ei a mers Paris-Calais-P&O (ferry)-Dover - Londra - Essex - Cambridgeshire - Londra - Oxfordshire - Lymington - Southampton - Portchester - Isle of Wight (toata inslula, superba), Dover, P&O, Calais, Paris.

 

restul de poze la intoarcere. Unele chiar sunt reusite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O superba mobra restaurata, aflata expusa pe tarasa unei pensiuni din Austria aproape de granita cu Elvetia. M-am bucurat de vecinatatea ei pe durata cinei, cand am cercetat-o in voie. Proprietarul o foloseste foarte rar, cu toate ca este perfect functionala. Nu ma dau in vant dupa vechituri, dar apreciez ce este de apreciat.

 

pregatirea echipamentului de plecate catre UK, la Paris. Se observa mobra si masina sponsorului care a facut posibilam aceasta plimbare. Nu este o reclama pentru MTH Tehnologii si Tactici , reprezentant inclusiv Arctic Cat pentru proiecte guvernamentale in Europa de Est.

post-3201-1154933648_thumb.jpg

post-3201-1154934084_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa se trece cu ferryboat-ul P&O peste canal. mobra se prinde bine cu chingi.

 

un nenea simpatic dirijaza urmatoarea mobra catre locul de detentie la bord. Era un englezoi cu un bmw care se intorcea de pe continent.

 

trei roti cu spite, una usor descentrata. Ghici care este !

a se remarca de asemenea lipsa unei litere din scrisul APRILIA de pe carena, scris care este anuntat de anul trecut la UM (stiu ei care) si care a disparut !! Poate la urmatoarea vizita in UK voi merge cu scrisul intreg.

 

si aceasta mobra Rolls Royce tot spite are, dar neavand ghidon nu poate fi numit forbic. Proprietarul, un lord foarte simpatic, a avut bunavointa sa raspunda la cateva intrabari puse de un mobrist idiot, dintr-o tara ciudata, cu o mobra total aiurea si care se holba la atelajul lui. Mobra calauzitoare mai in planul secund, ba chiar in umbra fata de monstrul mecanico-financiaro-bancar. Poza luata la Ventnor, in malul sudic al Insulei white, in sudul angliei, intr-o statie d ebenzina unde benzina era mai ieftina decat la Londra.

 

o imagine a ATV-ului Rolls Royce cu bordul si seile din fata. Pe ghidonul lui se poate observa un complex arhitectural-mecanic, care cica ai fi un fel de pilot automat. Lordul cu pricina a spus prafuita gluma ca a oprit motorul ca sa poata umple rezervorul. Bancul era atat de vechi, incat doar respectul fata de regina m-a oprit sa-i raspund cu o gluma cel putin la fel de veche cum ca am stat la colt la gradinita cand am spus bancul asta la randul meu, acum cativa ani (zeci din pacate). Dar lordul era putin cam prea simpatic pentru un englez. Chiar am cochetat cu ideea ca ar avea sangele amestecat.

 

activitate offroad intensa pe cel mai inalt deal din insula wight. Numai acolo am curaj sa fac off road, ca daca fac in Romania si dau mobra pe jos trebuie sa astept cel putin trei luni dupa piese si atunci le voi lua la numai de cinci ori pretul lor. Pe insula wight, in sudul marii britanii orice piesa se livreaza OVERNIGHT si asta cu scuzele maxime de rigoare ca n-au avut-o pe stoc, daca chiar nu au avut-o. Pretul? mai bun ca aici, si vorbim de lire sterline ........a se observa poteca pe care m-am avantat cu curaj, golful din partea stanga a pozei si copacul preferat. Golful e locul ala usor protejat (pentru navigatie, barcagii stiu de ce) unde poti sa ancorezi cand vii de pe ocean. Atlantic.

 

De unde ai luat suportul pt PocketPc ca caut de 1000 de ani si nu gasesc!!!!

 

suportul pentru HP este de fapt gps-ul........este NAVMAN si este fabricat in Noua Zeelanda. Daca nu ma dadeam pe acolo cautam si eu tot 1000 ani. Avantajul de a coopera proiecte defense and law enforcement cu state din Commonwelth s-a manifestat. GPS-ul vine cu tot cu bratul de sustinere reglabil oricum vrei si cu ventuza cu care l-am lipit de parbriz, pana mi-a cazut....uite o poza special pentru tine, inlcusiv coordonatele gps. Baga-le intr-un soft de localizare, ceva si vezi pozitia.....

 

poza cea mai frumoasa este cea cu copacul si mobra innecata in ferigi. Aceasta poza nu este reclama nici la Aprilia (se vinde prin United Motors), nici la casca (foarte misto, se vinde prin magazinul lui Trica de la Cotroceni), nici la Arctic Cat (sunati-ma pe mine direct) ci la copacul din planul secund. Este de vanzare si vi-l dau ieftin..........bonus, cateva ferigi, cate puteti duce alergand ca va urmareste un domn ciudat imbracat in negru, cu casca coloniala si cu un model de taxi, in patretele, desenat pe masina.

 

locul unde am hotarat sa instaurez zona exclusiva romanesca, asta dupa ce am incercat toata ziua sa gasesc cazare la hotel sau la B&B. M-am calmat, cumparand un cort, un sac de dormit si o folie de rovipor mai ieftin dacat o noapte la hotel. Nici macar adaugand cina aroganta la o taverna de pe Seafront -ul de la Ventnor n-am ajuns la pretul unei cazari de-o noapte, dar chiar si asa nu am gasit oricat am cautat. Explicatia: am picat exact in Cowes's week, si sarbatoarea se tinea lant, lumea dormea inclusiv pe strada........toti erau manga de smecheri, deci m-am retras ca legionarii in munti........

 

stabilirea zonei exclusive romanesti a luat ceva timp, un cincinal, adica cinci minute. florile asa erau ele vopsite, in acele culori. spray-ul meu avea alta nuanta.

post-3201-1154957005_thumb.jpg

post-3201-1154957220_thumb.jpg

post-3201-1154957515_thumb.jpg

post-3201-1154957897_thumb.jpg

post-3201-1154958288_thumb.jpg

post-3201-1154958719_thumb.jpg

post-3201-1154959190_thumb.jpg

post-3201-1154959644_thumb.jpg

post-3201-1154960179_thumb.jpg

post-3201-1154960616_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

doi mobristi uimiti englezi, madri ca si-au dat seama ca numarul meu "e de Berlin", care m-au condus catre acea zona linistita de campare. restul (adica offroad-ul) l-am facut singur, ca ei aveau niste evacuari de scuturau frunzele din copaci, si si-o luau de la P'lice. Super simpatici si binevoitori. Au recunoscut ca si ei au facut turism mot, pana in Olanda. M-am intrabat daca pana acolo au apucat sa incalzeasca motoarele.

 

am si io o intrebare: ce e asta?? :crack: :crack: :crack:

 

post-3201-1154933648_thumb.jpg

 

PUCH !!!!

 

si eu m-am intrebat, dar scria pe ea !!

 

pe faleza inalta a insulei wight. bate un vant foarte puternic, in rafale, care poate da jos mobra de pe cric.

 

pe ferryboat-ul cel mic intre main island si insula wight nu au chingi de fixare mobre. de aceea doar o pui pe cris si cand dai fuga sa faci foto te rogi sa nu vina valul sa o dea pe jos, sau mai grav, pe una din masinile scumpe din preajma.

 

aici se vede motorul intr-un singur timp al aeromobrei V2, primul obiect al tuturor timpurilor cu electronica la bord, mama si tata la toate programele spatiale din lume.

 

CUPOLA, o cazemata inchisa publicului pana acum vreo cativa ani, una din fabricile si platformele fixe de lansare pentru V2, cu capacitate de bombardare a londrei de una bucata racheta la 15 secunde, timp de O ZI CONTINUU. De fapt este un templu al tehnologiei germane a acelor timpuri, si al zeului ei, latura spatiala, von Braun. Este recunoasterea oficiala ca tot ce zboara in lume, indiferent de tara, poarta tehnologie germana furata de americani, englezi, francezi si rusi dupa razboi, cu tot cu sutele de specialisti si familiile lor. Deschiderea cazematei a fost posibila numai dupa trecerea celor 50 ani de rigoare.........Oare cand o sa aflam de ce Hitler nu a folosit toate armele care le avea si de ce nu a invadat anglia in 1941-42 cu toate ca era perfect pregatit. Cupola este situata langa Saint Omer, zona Calais. Tot acolo puteti vedea si machetele celorlalte versiuni mult mai mari si mai puternice, care seamana izbitor cu rachetele moderne..........

post-3201-1154961170_thumb.jpg

post-3201-1154961733_thumb.jpg

post-3201-1154961957_thumb.jpg

post-3201-1154962371_thumb.jpg

post-3201-1154963013_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...